Dag 22 - et virvar af følelser (prøver igen)

Dag 23 – søndag i følelsernes vold

Natten har igen været kaotisk, Leander er noget lad os sige – humørsyg om natten – så det bruges der rigtig langtid på – og virkelig meget energi.

Kl. 5 var han klar igen, mor og far ret presset af manglende søvn, men det var ok når han vågner og er glad. Der var fuld fart på, Thomas gik i stuen, og det lykkedes ham at sove måske 20 min.

Kl. 6 var han tilbage i min favn for at blive ammet, i mellemtiden var Josefine hoppet ind til mig under dynen, hun kunne ikke sove mere, hmm.

Pigerne har Ikke fået nok søvn i weekenden, ikke fordi de er kommet sent i seng, men fordi de simpelthen ikke har sovet længe nok. Det giver i bund og grund bare to piger der er virkelige er humørsyg og drillesyge i forhold til hinanden. Puha så mor og far får sved på panden – men så bliver man jo holdt til ilden. Heldigvis forstå pigerne ikke hvad der er sket/sker, så hverdagen fortsætter som hidtil med de kampe det indebærer.

Anders og Rita kom med brunch, det var tiltrængt og hyggeligt. Da de kørte hjem, var tøserne noget utålmodige for at få pyntet op til jul.

Igår måtte Thomas på loftet efter julekasserne, de stod i stuen halvt udpakket, da Nissens dør jo selvfølgelig skulle findes frem, for hvordan skulle der ellers komme adventsgaver?

Vi fik pyntet op, men tøserne mistede ret hurtigt interessen, hvilket overraskede mig lidt. Det har faktisk betydet at al julepynten ikke kom op i år. Havde vi ikke haft pigerne, er jeg ikke sikker på at det var blev jul herhjemme i år. Stemningen er der ikke, og adventsgaverne har Moster Mie klaret for mig.

Tænk at november er forsvundet på Rigshospitalet.

Mormor havde tænkt aftensmad for os, hvilket betød at vi blot skulle lave det færdigt. Vi fik en lækker sammenkogt ret med kalkun og pasta.

Vi trængte til frisk luft alle sammen, og samtid også til at få rørt os, så Thomas og pigerne hoppede i træningstøjet, og valgte at løbe 3 km, imens jeg gik med Leander i barnevognen.

Så dejligt at få rørt os sammen, glæder mig til det er mine løbesko der skal snøres.

Alle 3 børn var godt brugte, så da klokken blev seks blev de alle puttet. Håber bare natten forløber roligt, det kan man da håbe på.

God søndag aften til alle derude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 22 - et virvar af følelser (prøver igen)