Dag 24 - natteravn

Dag 25 – når mavefornemmelsen er den rigtige

img_2084Leander står i øjeblikket rigtig tidligt op, han kan ikke rigtig finde ro, og han søger brystet men han vil egentlig hellere have rigtig mad. Så lige nu er vi et limbo af bryst kontra rigtig mad, også har han gang i maven – det er jo nærmest som at have en nyfødt igen.

Nå jeg var oppe kl. 5.20 med den unge mand, vi fik gjort os klar på badeværelset og derefter fik vi vækket pigerne (eller rettere forsøgt). I stedet for havregrød fik Leander serveret kartofler og gulerødder, det er altså noget der virker.
Nå men tøserne var sku allerede da de vågnede sure, så det var med hiv og sving de kom i tøjet. Vi var allerede klar til at gå ud af døren kl. 7.03 😳 så Thomas afleverede Kristine, også måtte jeg love hun måtte blive længe. Så morfar fik lov til at hente hende.

Nå men Josefine og jeg gav os derfor god tid, så jeg fik ammet Leander imens Josefine så Netflix på mon telefon.
Jeg fik puttet Leander i barnevognen, og hjulpet Josefine i tøjet. Vi gik syngende til børnehave, hvilket er fantastisk.
Vi fik kysset og kramme farvel, og jeg gik glad derfra. Leander sov skønt i barnevognen, så jeg smed mig på sofaen, talte med min søster (dejligt at få lov at følge med på sidelinjen). Derefter lukkede jeg mine øjne, men selvom jeg var træt kunne jeg ikke sove.

Nå da Leander var oppe igen (han kunne godt have brugt noget mere søvn), besluttede jeg alligevel at køre til Allerød, så have Tante E lovet at oaser Leander imens jeg kunne handle.
Det gik så ikke som håbet, for Leander var bestemt ikke klar til at slippe sit tag i mig, og lige pludselig var klokken 12.30, og han sov lidt i mine arme, men lige når jeg ville lægge ham så vågnede han klynkende.

Så jeg vendte snude til Greve igen, hjemme fik jeg spist ham af igen, og puttet i barnevognen. Jeg fik til netto, så han stod udenfor (jeg havde babyalarmen i hånden) imens jeg fik handlet. Puha det betød at jeg gik rundt derinde med hjertet i halsen af frygt for at der stod en og røg lige ved siden af, eller at han begyndte at græde når jeg havde lagt varerne på båndet. Nå men frygten blev gjort til skamme, så jeg kunne gå hjem med mine vare og en sovende Leander.

Hjemme sov han heldigvis videre, jeg fik talt med min søster Mie, pakket vare ud, og smidt mig på sofaen. Det var simpelthen så skønt, og Leander nød tydeligvis at være hjemme – for han sov 2 timer – dvs 30 min efter jeg havde lagt mig på sofaen. Min mavefornemmelse i går var rigtig, Leander havde bare brug for en dag hjemme, men hvor er det svært, skal lægge låg på mig selv, og skal vænne mig til min egen position som isoleret hjemmegående.

Thomas kom hurtigt hjem for at pakke svømmetaske, til ham og Josefine.

Da Leander var vågen igen, lavede vi dej til burgerboller. Det er morfars maddag, og Kristine havde bestemt menuen. Så da de var hjemme lavede vi lektier, og morfar gik igen. Vi har fået lækker aftensmad, kokken ville ikke helt tage råd fra fruen i huset, så vi fik nogle meget store burgerboller, men lækkert var det.

Vi fik putter børnene, imens morfar ryddede op i køkkenet.

Der er delvist ro, Leander brummer i alarmen, drømmer mig til søvn bare 3 timer i træk.

Er blevet forkælet med en te-kalender af Tante E og Søren, føler mig så heldig. Nu kan 1/12 bare komme an, glæder mig til nye smagsoplevelser.

Vi har også fået det officielle skriv på Leander, det gør ondt at se det sort på Hvidt at han er så alvorlig syg som han er, vi har besluttet at vi forholder os til hvordan han ser ud, og hvordan vi oplever han reagere på sin behandling, det andet er ikke til at bære.

Ps er der nogle i vores netværk der kender en jurist/advokat der kan hjælpe os i forhold til vores forsikringsbetingelser og Leanders diagnose? Så kontakt os meget gerne på mobil, 25349244.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 24 - natteravn