Dag 96 - en underlig en

Dag 97 – tante-besøg og håndværker

img_3063

En hyggelig morgen, vældigt humør over det meste af linien – lige bortset fra humørbomben.

Josefine hjalp med af smøre madpakker, og lave morgenmad til Morfar.

Thomas og morfar blev sendt ud af døren, og pigerne skyndte sig i tøjet, så de kunne nå at lege i sneen inden skole og børnehave. Det resulterede i at Leander blev ammet, og puttet i god ro og orden.

Vi gik samlet til skolen, og Josefine og jeg fik kysset og vinket farvel inden klokkerne ringede. Det betød at Leander ikke vågnede, og Josefine og jeg kunne gå syngende til børnehave.

I børnehave ville skæbnen tilgengæld at Leander vågnede i det jeg gik ind i børnehaven, så det endte med at Josefine blev kastet i armene på en pædagog, en øv måde at aflevere på, når det havde været så hyggeligt op til.

Leander faldt i søvn på vejen hjem, men det var for en kort bemærkning. Vores håndværker er kommet, så der er larm fra kælderen.

Leander og jeg spiste en bolle, og pakkede sammen, så vi kunne komme til Tante Eva og Wilhelm. Vi kan jo næsten ikke huske hvornår vi har set hinanden. Det er underligt når man normalt ser hinanden/taler med hinanden tæt på dagligt, og der så går en uge imellem.

Så vi kørte afsted, Leander faldt i søvn. Jeg misunder altså hans evne/mulighed for at sove i bilen.

Fremme sov Wilhelm så Leander fik fuld opmærksomhed, men det var nu Elmo (deres hund), der var mest interessant. Elmo derimod var ikke lige så vild med udsigten til en ny legekammerat.

Der blev sludret, spist appelsin, det vil sige Leander ville meget hellere “made” Eva end selv at spise det. Hans ansigtsudtryk sagde der hele.

img_3065

Det endte med at jeg kørte hjem igen, omkring frokost, for håbede Leander ville tage en lang lur hjemme. Det blev en gammel løgn, så hjemme fik jeg ham spist af, skiftet og puttet i barnevognen. Jeg kunne lige få lidt frokost, men så var han allerede klar igen, eller ikke.

Men når der er gang i maven, og tøjet skal skiftes, så er det ikke bare en hurtig opvågning.

Der blev spist, leget og talt i telefon, inden Thomas ringede at han var på vej hjem.

Jeg fik puttet Leander, Thomas hentede Josefine også skulle vi hen for at kælke, når Kristine var hentet.

Josefine blev sur over jeg ikke ville have hun havde nusse med, så Thomas og hende gok lige ind for at gå på toilettet. Jeg gik til skolen for at hente Kristine.

I skolegården blev jeg mødt af Marie, der kunne fortælle at de havde brug for hjælp. Samtidig kom Kristine ud til os. Så vi gik om bag skolen for at hjælpe. Børnene legede på en skåning, men det var ret meget is, så det endte med at jeg også stod på røv og albuer.

Kristine syntes det var sejt at jeg også gled, det syntes jeg knapt så meget. Men indrømmer gerne at jeg godt kunne forstå hvorfor de syntes den leg var sjov.

Vi endte med at gå på kælkebakken sammen med Marie (hendes mod og lillesøster var også med). Det stoppede da jeg frøs, og Marie slog sin numse.

Hjemme vågnede Leander, Thomas fik ham i armene, imens jeg fik forberedt aftensmad.

Aftensmaden blev indtaget, Det meste af Leanders endte på gulvet og bordet, men mon ikke der gled lidt ned. Kristine var hurtig (igen Idag), så hende og jeg tog Leander med ovenpå til et bad. Det er utroligt at han stadigvæk ikke ved at han skal i bad efter aftensmaden.

Badet blev klaret, med succes. Da vi tre var færdige, fik Josefine klaret sit bad.

Jeg puttede Leander, og derefter fulgte pigerne.

Jeg er gået død på sofaen, imens Thomas arbejder.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 96 - en underlig en