Dag 124 - Farmordag

Dag 125 – kyssedag og brystbetændelse

img_4022 img_4024 img_4026
Thomas stod igen op med Leander, og inden vi så os om var vi alle samlet i køkkenet. Vi lavede morgenmad til Morfar. Thomas blev sendt afsted, og Farmor og jeg fik gjort os klar til dagen. Det er jo ingen sag at nå en masse, når Farmor kaster tryllestøv over hjemmet.
Vi strøg id af døren med børnene, Kristine blev afleveret i skole, næsten uden at komme for sent.
Josefine ligeså i børnehave. Farmor gik hjem med sovende Leander i barnevognen, imens jeg afleverede. Da jeg var hjemme, havde Farmor allerede pakket sammen, og var i fuld gang med at lægge vasketøj sammen.

Vi fik sagt farvel, jeg fik spist morgenmad og slappet af indtil den unge mand igen var klar til leg.

Da Leander var oppe spiste han lidt bolle, vi legede i stuen. Han kommer rigtig meget rundt nu. Vi fik ordnet lidt vasketøj. Spist frokost. I det hele taget en rigtig nusse, kysse, rolig dag.

Josefine skulle med Selma hjem og lege, men det ville den lille stædige dame altså ikke – det skulle være hos os. Så det endte med at de kom her. Kristine tog Marie med hjem, da Pernille alligevel skulle forbi efter noget her.

Thomas og jeg fik lavet aftensmad, Leander som happy helper. En fornøjelse.

Da alle havde spist, var det bade tid. Med Leander puttet fik pigerne lov til at se tv og slappe af. Jeg fik puttet dem, med kys og kram.
Da jeg kom ned fra putning, kræv jeg sammen på sofaen under tæppet. Jeg har fået brystbetændelse – og tror I ikke at vagtlægen (en kvinde selvfølgelig), ikke uden videre ville hjælpe mig. Så jeg forsøgte mig med ipren. Brystet er ellers noget misfarvet, varmt og smertefuldt.
Så det er en lang nat. Har bedt Thomas blive hjemme fra arbejde i morgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 124 - Farmordag