Dag 141 - lørdagstravlhed og ny sonde

Dag 142 – søndag og nye sko

img_4239

Da Leander stod op, var Moster Mie klar til at overtage – hvilken luksus, så Thomas og jeg blev liggende. Efter en lille times tid stod jeg op til Kristine, Moster Mie og Leander.

De havde rigtig hygget sig, og jeg havde lidt energi at trække på, Thomas og Josefine sov længe.

Oppe blev der spist morgenmad i etaper, Thomas gik i haven imens vi fik ryddet lidt op, leget og malet billeder (dvs pigerne gjorde).

Leander blev puttet, Thomas strøg afsted på genbrugspladsen. Det er med at gøre det når muligheden byder sig. Med ham hjemme, gik vi igang med at lave frokost. Kenneth og Ida har lånt vores bil og trailer, da de ikke har træk på deres egne bil, og moster Mie og jeg havde aftalt vi skulle i Copenhagen Outlet i dag.

Desværre nåede klokken at blive al for mange inden vi kom afsted, men sådan er det bare nogle dage. Thomas og Leander hyggede og gik på legepladsen. Det hitter at gynge, og han er ved at forstå hvad det drejer sig om.

Fremme startede vi i Nike, så det blev til et par nye sko til os alle 5 – så nu har Leander også et par sko, så skal han blot lære at gå. Syntes vi var ret heldige, 5 par sko til knapt 1500kr. Et besøg værd.

Vi tullede rundt, men det ville være synd at sige det var en fornøjelse, pigerne havde rigtig meget krudt i måsen, så det endte med at vi sagde farvel til Moster Mie (hun kørte direkte hjem til lolland), og vi kørte til Greve.

Hjemme havde Thomas lige puttet Leander, så jeg fik ryddet op indenfor, siddet på terrassen og nydt tøsernes leg.

Pludselig var klokken mange, jeg fik forberedt aftensmad, det passede med at Leander stod op igen.

Lige som aftensmaden var færdig, blev vores trampolin hentet, vi har nemlig købt en der skal graves ned. Så forhåbentlig kan vi i weekenden komme igang med alle vores projekter i haven – hvem der bare havde uanede hænder og tid.

Der blev spist, og der blev badet, inden det lykkedes at få ungerne puttet – det er ikke så nemt når det stadigvæk er lyst udenfor – men det er vel det samme problem for alle forældre med små børn.

Thomas og jeg kollapsede på sofaen, vi fik endeligt meldt os ind og betalt i de to støtteforeninger der er for familier som os, nemlig camcerbarn.dk og fmkb.dk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 141 - lørdagstravlhed og ny sonde