Dag 234 - ny sonde x 2 - Anja power

Dag 235 – 1. Kemodag, Chips og støvsugning

img_5324 img_5306 img_5314 img_5315 img_5316 img_5319 img_5320

Første kemo-dag, oppe fik vi pakket os sammen, Thomas afleverede pigerne og Leander og jeg drog afsted imod Rigshospitalet.
Alt var klart, så det var hurtigt overstået, dejligt.
Hjemme igen, fik Leander lidt at spise, vi legede og hyggede, ordnede vasketøj og forsøgte at rydde op på pigernes værelser, men der er ret meget i Leander højde, så ret svært for dem at holde orden.
Leander blev puttet til eftermiddag, og da han var oppe igen, legede vi lidt mere inden vi drog afsted for at hente mormor ved toget. Det vil sige, det var morfar allerede på vej til, så det endte med at vi returnerede igen.
Hjemme gik vi på terrassen, vejret var jo skønt, da mormor og morfar kom, var det en jublende Leander der kravlede morfar i møde, hvilket har resulterer i kravleknæ, ikke så godt.
Leander og jeg kørte afsted efter Josefine, hub havde været hjemme og lege hos Romeo og Tristan, hun går rigtig meget op i at have legeaftaler, når Kristine har. Og hun er hos Marie, hvor hub har fået lov til at sove.
Hjemme igen, havde mormor og morfar handlet ind, men Leander var ret mør, så jeg måtte putte ham, det tog rigtig langtid, efterfølgende fik jeg lidt at spise, men det er bare ikke sjovt at spise alene.
Josefine og jeg puttede i sofaen, imens mormor trykkede Josefine lidt under fødderne, også var det putte tid, hun savner Thomas, så hun var meget ked af det, inden hun faldt i søvn.
Vi slappede af på sofaen, men da Leander er noget urolig måtte jeg give han lidt smertestillende, og en halvtime senere var hans temperatur 38,3 – så kunne vi lige så godt drage afsted til Rigshospitalet. Morfar stod op fra sofaen, mormor blev hjemme og lyttede til Josefine.
Fremme blev der taget blodprøver, han blev undersøgt og til sidst faldt han i søvn. Vi aftalte at vi kunne få medicin med til sonden, også ellers tage hjem indtil i morgen, hvor vi kommer ind til mere kemo.
Men der er travlhed på afdelingen, så det endte med at Thomas kom fra koncert i parken, inden vi fik medicinen (det tog halvanden time at få den udleveret).
Det passede så med at vi ramte ind i al trafik fra parken, så turen hjem blev lang.
Vi var hjemme omkring kl. 2, så skulle Leander lige puttes igen, inden han kunne få medicin kl. 3, derfra var han noget urolig indtil kl. 5, hvor han endelig faldt nogenlunde i søvn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 234 - ny sonde x 2 - Anja power