Dag 287 - fødselsdag for gudbarnet

Dag 288 – haveprojekt og roderi

img_5849img_5858img_5854img_5856img_5857

Søndag 20/8

Oppe blev vi enige om at haven skulle have mere kærlighed, også måtte det blive imellem regnbyger. Så Thomas gik, imens jeg forsøgte at være lidt praktisk indenfor. Det er ikke nemt, for børnene er ret hurtige til at rode, så det er nærmest en umulighed.
Så det endte med at ungerne kom udenfor med Thomas, også fik jeg samlet alle perlerne op, og da jeg gik igang med støvsugeren, kom Leander ind igen.
Thomas gav alt hvad han havde udenfor, så der sker noget.
Leander og jeg fik bagt boller, det hitter fortsat.
Vi fik spist en enkelt, inden Leander blev lagt ud for at sove.
Imens han sov, var jeg praktisk indenfor, imens Thomas fortsatte udenfor.
Vi kaldte til en sen frokost, da var Leander for længst oppe igen.
Så da han var putteklar gik Thomas med ham, imens jeg pakkede pigerne sammen, så vi kunne komme i Bilka for at handle, vi skal have bogbind til hendes danskbog og en postmappe. Hvorfor har de ikke haft det før? Det er da smart at vi som forældre kan starte med at lede i den, for beskeder/invitationer/tegninger.
Vel hjemme igen, var Leander oppe og klar til leg, men tiden løber hurtigt fra os, så vi fik lavet aftensmad, inden der blev ryddet op, lavet madpakker og medicin, så vi kunne gøre klar til ugen der kommer.
Jeg bliver sku lidt forpustet, og flisearbejdet i vores have hænger os efterhånden langt ud af halsen, men det bliver så dejligt når det er færdigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 287 - fødselsdag for gudbarnet