Dag 310 - Kiropraktor og kopi

Dag 311 – Alternativ Mormor-dag

20170913_163856

Onsdag 13/9

Mormor er ankommet, hun blev installeret i køkkenet, og kunne underholde og gå lidt til hånde, imens jeg fik gjort klar til at pigerne kom afsted i skole og børnehaven. Morfar og Thomas kom afsted i ordentlig tid, det er ellers ikke reglen.

Vi hyggede hjemme, Mormor legede med Leander og jeg fik handlet bl.a. til aftensmad.

Dagen den gik stille og roligt, det er jo ikke de store udskejelser når Mormor ikke er rigtig mobil. Jeg var til optikker, og vi fandt ud af at glassene var forkerte, så der blev bestilt nye. Så håber jeg bare det virker, for er virkelig glad for at have fået nye briller – det er jo et ”smykke” for en brillebære, og der er det altså meget rart at de kan skiftes lidt engang imellem.

Pigerne blev hentet, og Morfar kom hjem. Morfar og jeg fik lavet lækker aftensmad, men vi var ikke helt enige om krydringen, så Morfar var tilfreds, vi andre knapt så meget. Øv der er det altså noget nemmere at krydre sin mad selv, men pyt, vi fik lært det.

Da pigerne var puttet, var der afslapning på sofaen, inden vi gik i seng.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 310 - Kiropraktor og kopi