Dag 0 - forløbet inden det hele startede for alvor

Dag 364 – Terapi og skønne venner

9f1cfe2b-47b4-47c6-95d7-bcb515cc009e 7f224fd9-f648-4e43-8268-c947cefa5b22

Det er fredag, og idag skal Kristine i terapi. Vi startede godt ud, så idag gik vi afsted med barnevognen til skole, Kristine blev afleveret i god tid, og Josefine ligeså i børnehaven. Da Leander havde været rimelig tidligt oppe 5.45 (Hvis ikke det var før, gad ikke rigtig registrere hvad uret stod på), sov han tidligt til middag. Det passede perfekt, da vi skal være i Allerød kl. 14.45 med Kristine.

Vi tullede rundt, ryddede op og ordnede vasketøj, og da Leander sov, tog jeg en stille stund i stuen, det var tiltrængt.

Disse dage er anderledes end alle andre, jeg fik et minde frem på facebook, hvor jeg har skrevet at Leander og jeg skulle dele stue med en lille kræftsyg pige. Jeg kan stadigvæk mindes hende, og hendes forældre. Jeg priste mig på det tidspunkt lykkelig for, at det ikke var så slemt med Leander.

Det viste sig senere at det var netop deres stue vi endte med at overtage. Det er underligt. Pludselig kredser mine tanker om denne lille pige, hvordan mon det går hende idag, og hvordan har familien det. Jeg har ikke fået forhørt mig, men ville være rart på netop denne dag at høre at alt er vel.

Imens Kristine var i terapi, gik Leander, Josefine og jeg en tur i skoven, Josefine lod fantasien få frit løb, så vi flygtede fra den store skovtrold, der kom med regnvejr. Det var vældig underholdende. Hun kommer med rigtig mange sjove spørgsmål og betragtninger.

Igår meddelte hun at hun ikke troede på gud, idag fortalte hun mig at når drenge dør bliver de til regn og torden, og når piger dør bliver de til gud. Tja, det ene kan jo være ligeså rigtigt, som det andet, men sjovt at tale med hende om disse tanker.

Det bliver spædende hvad hun ellers finder på – hun foreslog også at vi lavede en ketcher ud af en kæp, så kunne jeg bare strikke strengene, så hende og jeg kunne spille badminton, ligesom Kristine. Fantasien fejler ikke noget.

Da Kristine var færdig, samlede vi os sammen, og drog sammen hen for at besøge Tante Eva med familie. Det endte med, at Søren handlede til aftensmad, inden han ankom (altså kun til de voksne, at bemærke), ungerne (de helt små) fik masser af pastaskruer, og de store fik risengrød.

Børnene hørte vi nærmest ikke, de delte sig selv, så Kristine og Ella gik ind på Ellas værelse og lukkede døren, de kom kun ud for at spise. Albert og Josefine startede med at splitte Wilhelms værelse ad, så da der var så rodet at de ikke selv kunne overskue det længere, rykkede de legen ind på Alberts værelse. Leander og Wilhelm tussede rundt, og legede lidt hist og her, spiste og hylede når de var uenige om fordelingen af legetøjet. Da var det ret tydeligt at Wilhelm er vant til at der er rift om legetøjet i vuggestuen, Leander forstod ikke rigtig de kampe der var.

Da alle havde spist, og de små drenge var puttet, hyggede vi med Vild med Dans, det vil sige Albert og Josefine var trættet, så de gik nærmest selv i seng, det er med at nyde øjeblikke som disse.

Vi blev ladet godt op på venne-kontoen, men mere vil have mere. Dejlig måde at starte weekenden på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 0 - forløbet inden det hele startede for alvor