Dag 478 - flade tal og to typer virus

Dag 483 – pumpe – virus og dropstativ

f3b05404-788f-438f-92d9-f379c9c5cfd5 6dea2d96-b38d-4682-a9cc-cbc560975e64 6010fd20-2851-4967-b443-5c23e7f16384 662677a5-bb6d-4971-b0c8-7443e3a938a1 0290859b-7a5c-4316-b36a-f969744eeef9 85c4d24b-ba94-4bc0-b381-8314f9afcd57 52b4cea5-96b9-42e4-9daa-b3f5d6a7a7ea 9fd3b7da-3b00-4af0-a141-566d1d883760 a634f22d-48f9-4688-ae1d-e469b75e7a22

Vi er hjemme for en stund, der er ikke fu det en årsag til Leanders feber, men da han er hent bund i sit immunforsvar, så tages der ingen chancer.
Han får derfor antibiotika i sit cvk (slage i brystet), og igår fik han fyldt sine immunglobeliner op. Det er en dur omgang, der kræfter mange ressourcer både af personale og Leander, derfor priser vi os igen lykkelige for at der netop var i Danmark han er født, og blev syg.
Idag er vi så kommet med i en forsøgsordning, hvor Leander har fået koblet en trådløs (i mangel af bedre ord) pumpe til sit cvk, der pumper medicinen ind hele tiden, 24/7. Det betyder så at Thomas eller jeg skal agere dropstativ, da pumpen pkt 1 er tung og pkt 2 at Leander jo ikke forstår at han skal passe på, og samtidig have en rygsæk på.
Der blev gjort mange overvejelser, men jeg vil sige at hvis ikke han kan slippe sin antibiotika på mandag, så vi kan klare der hele hjemme, så tror jeg vi vælger den gamle løsning. Han har jo luret at vi løbet efter ham hele tiden, uanset hvad følger vi hans mindste vink – tror ikke det er helt sundt.
En gang i døgnet skal vi vende afdelingen på Rigshospitalet, her fylder de medicin op til det kommende døgn, og sørger for st alt er som det skal være.
Leander er stadigvæk positiv for noro-virus (Roskildesyge i daglig tale), og så har han også raget en rs-virus til sig. Det tager langtid at blive rask når ma er syg, hvor ville jeg bare gerne slås med normale problemer – men nok om det.
For det ikke skal være løgn, så ringede børnehaven at Josefine er syg med 40 i feber, så er gode råd altså dyre, når vi er låst på Rigshospitalet af pumpegennemgang og snevinter på Lolland. Det lykkedes at få hende hentet af vores søde barnepige (der også er syg), så vi kunne trække den lidt med at komme hjem.
Det er en udfordring, for nu kan men så bekymre sig om Josefine kan smitte Leander (med hvad det nu er hun har), og så risikere at han bliver endnu mere syg.
Hans daglige kemo er sat på pause, da hans tal (knoglemarv) ikke kan klare mere lige nu, hvad det betyder i sidste ende måde tiden vise.
Jeg er jo heldig, at jeg altid har de sødeste sygeplejersker, og derfor talte vi naturligvis om den her eventuelle konflikt.
Og kære alle – hvor ville jeg ønske at alle forhandlerne kiggede på dette, i stedet for lønnen, for så tror jeg faktisk konflikten løste sig selv.
Hvis mine søde sygeplejersker dik lov til st udføre det job de er uddannet til, og ikke skulle agere “rengøringsdame” (når sengetøjet skal skriftes, eller man går hjem skal de tømme hele stuen for alt hvad der måtte være af service- skrald – etc. Det er ikke alle der rydder op efter sig selv – tage sengetøjet af og bestille rengøring, hvis i stedet for det var rengøringspersonalet der sørgede for alt dette, så var hænderne jo ledige til det der virkelig gælder.
Ydermere så skal de sørge for at vi der er isoleret får mad og drikke, når vi trækker i snoren kommer de rendende, lige meget hvad de har gang i. Men hvis i stedet for det var de søde mennesker i køkkenet der skulle sørge for at komme med mad og drikke (indenfor deres åbningstid), så ville hænderne igen være ledige til det der er vigtigst.
Og tro mig hvis alle der har taget en uddannelse som sygeplejerske etc får lov til at lave det de brænder for, så er vi nok tilbage til følelsen af at lønnen bærer jobbet i sig selv. For helt ærlig, hvis man sammenligner en nyuddannet sygeplejerskes løn (incl tillæg for aften og nat), og min løn efter 10 år i banken, ja så lander vi på sammen niveau, og det er uden vi har regnet pension og arbejdstiden med.
Det er tankevækkende – og jeg ville ønske der var flere der kiggede på det reelle arbejde de forskellige faggrupper laver, for så finder du formentlig de ekstra hænder der mangler.

Over and put fra dropstativet, der vil forsøge at ordne alt det man ikke kan, når ma leger Kongens efterfølger med en knapt 2 årig, og han at bemærke er kongen, og jeg blot er efterfølgeren.

God weekend til alle

3 kommentarer

  • Mormor

    Krydser alt hvad krydses kan, for at Josefine hurtigt er på toppen igen, at Kristine ikke bliver syg, men er glad for hun netop er rask, at Leander snart har gode tal igen, og rygsækken/pumpen fungere efter hensigten, trods kongelig oppassere.
    Ønsker sådan for jer alle, at vinden snart blæser jeres vej. ❤️💙❤️💕😍

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

    God bedring til jer….og dejlig weekend….håber det bliver bedre💐

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene

      Tusind tak – vi håber også det snart vender 🙏🏼 God weeeknd til jer, håber I kan slippe for mere sne, så I ikke skal blive ved med at skovle og være begrænset af vejret 😳

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 478 - flade tal og to typer virus