Dag 504 - en brækket fod mm

Dag 507 – mæslingeudbrud – hvorfor vaccinere folk ikke deres børn??

5a00aa7e-ae1f-4c0f-94df-8dc3ecf815da 6c86115f-3ae9-4e06-b64a-b724dff65df402572fe9-c2c7-4591-81ee-d6c553e2c882

Så er der udbrud af mæslinger igen, Leander kan endnu ikke tåle vaccinen, og vi skal igen forholde os til risikoen for at han skulle blive smittet. Han er jo ikke længere høj isoleret, men betyder det noget?
Jeg får ondt i maven, hvorfor er der nogle forældre der vælger at deres børn ikke skal vaccineres? Egentlig er jeg lige glad med at deres børn bliver syge, men tænk hvilken risiko de udsætter andre børn for, børn om Leander.
Hvis Leander (Gud forbyde det) skulle blive syg med mæslinger, indebære det livsfare – mon de forældre der træffer beslutningen om ikke at vaccinere overvejer at de kan være skyld i at et andet barn mister livet? Er det virkelig det værd, er vi blevet et land hvor det at sætte andres liv på spil er okay, at vi skal acceptere og tolere deres holdning.

Jeg forstår det ikke, og må de opleve hvilket mareridt vi går igennem som forældre, det var ulideligt med skoldkopper, og dem blev han jo som bekendt ramt af, hvorfor så ikke mæslinger??? Med vores held.

Hvor ville jeg ønske at de forældre tænkte sig om en ekstra gang, satte sig op i helikopteren og betragtede det store billede, i stedet for blot at kigge fra sin egen navle.

Det var dagens sure opstød, men kan da fortælle at vi har det godt alle 5, nu nærmer påsken sig. Vi glæder os til dage sammen, i hinandens selskab, vi håber vi kommer videre med projekter herhjemme, men lad os nu se, Rom blev ikke bygget på en dag, og vi har 3 børn.

God søndag til jer derude 😘

2 kommentarer

  • Martine

    Kunne ikke være mere enig Malene – det er blevet mere og mere et egoistisk samfund vi lever i – håber virkelig ikke jeres lille Leander bliver smittet.

    Rigtig god påske til jer. 😁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • God påske alle 5

    God Påske alle 5…💐

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 504 - en brækket fod mm