Dag 743 - 100 tanker og anmestop

Dag 775 – Glædelig jul

 

Så blev det også juleaftensdag i Greve, freden er ved at sænke sig, og vi trækker vejret dybt ind og falder lidt ned.

Det har været kaotisk, det er kaotisk, og det bliver kaotisk, rammer på mange måder spot in på vores liv i øjeblikket. 

Siden ammestop har Leander haft udslæt, og vi har efterhånden prøvet alt. Vi DR ved at blive desperate,  og ser lige frem frem til prednisolon, fordi han finder bedre ro ro der, og kløen aftager. Dem der har fulgt med, ved hvad medicinen gør ved Leander, og ved derfor også at det bestemt ikke er at foretrække.

Vi har igen kontaktet afdelingen, så den 27/12 skal han tilses af hudlæger, også får han kemo 28/12. Leanders kemo kan rykkes, derfor bliver den skubbet lidt, og fordi han har kløe ønskede jeg det blev til nytår han fik sin medicin. 

Vi er på ikendt vand, igen. Vi håber så meget på et svar og hjælp, så han ikke skal lide mere. Vi er oppe omkring 3 timer i løbet af natten. For at klø og dulme vores lille fyr.

Det siger næsten sig selv, at vi er ved at være gennemslidt og brugt, min krop er på overload og jeg er så træt at jeg ikke kan sove. Frustrationen vil ingen ende tage, og tårerne løber lidt nemmere.

Pigerne er efterhånden også meget påvirket af det. Og Kristine frygter indlæggelser og ikke mindst at Leander dør af det. 

Vi har heldigvis den sejeste fighter, så selvom jeg kan se han lider, så kæmper han hverdag, giver store smil, og laver ballade så det står ud af ørerne. 

Han nyder vuggestuen, elsker at komme hen og lege, og bare være Leander, helt sig selv. Ingen der tager hensyn, og inden der snakker om sygdom eller syge børn. Jeg nyder at jeg nu kan løbe en tur, uden at have Leander med på farten. 

Vi har nydt vores aften i fulde drag, der har været gaver i overflod, og nærvær, leg og hygge. 

Forventningens glæde er nu engang størst.

Glædelig jul ønskes alle fra nær og fjern.

Kærlig hilsen Malene 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 743 - 100 tanker og anmestop