Dag 779 - Harmdirrende

Dag 782 – tak 2018 med alt hvad det indebar

Så ramte vi årets sidste dag, og det er tid at gøre status, men ikke mindst at sige tak. 

Tak for året der er gået – tak for opture og nedture.

For intet år uden bump på vejen, bump som vi ved gør os stærkere, men samtidig gør os sårbare i nuet.

Vi har efterhånden lært hvilke mennesker der vil os, hvem der giver sig ubetinget uden vi spørger, og hvem der også spørger os “skal vi ses”.

Vi har lært at sige pyt endnu mere, det betyder at når livet slår tilbage, så rejser vi os igen, stærkere end før, både som os selv og familie. 

Vi har budt hhv en niece og en nevø velkommen i familien, jeg nyder at være Moster for de små, og modsat første gang jeg blev moster så er det meget nemmere at forene rollerne som hhv Moster, søster, datter og mor i samme stue, fordi mine egne børn nu er så store at de ikke hænger som en igle til mig, og Leander i den grad er begyndt at kunne klare mere uden sin mor lige ved hånden. 

Det er vidunderligt at kunne nyde de små i familien, nyde at give ubetinget kærlighed og omsorg. Jeg bliver fyldt af kærlighed når de begge smiler og griner til en. 

Vi har sagt goddag til vuggestue livet, Leander elsker det, og jeg endnu mere, nu har jeg en pause i hverdagen, bare en lille stund. En time gør alverden for mig, og lykken er at binde mine løbesko – uden at have Leander i joggerne med på tur. 

Josefine skal starte i skole i året der kommer, og hun glæder sig. Hun er i den grad klar, og øver sig på at læse og skrive. I øjeblikket er det dog mest fantasihistorier og krimskrams, men det er en fornøjelse at se hende udfolde sig. 

Kristine kæmper i perioder lidt med hvad det vil sige det med veninder, og venner. At man godt kan have flere, og at man ikke er en dårlig ven fordi man udvider sin horisont, og etablere nye venskaber.

Thomas har fået en anden ro på sit arbejde, og jeg elsker når han kommer hjem og fortæller om sine succeser, men også når han har brug for et andet syn. Det kan vi, vi deler vores op og nedture, og på den måde får vi nye øjne på. 

Vi kæmper stadigvæk med Leanders hud, men vi har besluttet at lade det fare, at være i at det er hårdt lige nu, men at vi også sagtens kan klare det. Det skal vi – så det gør vi.

Tak til hver og en der har bidraget til vores liv, vi elsker alle der er omkring os, og nyder selskabet. Savner du os i dit liv, så giv lyd, vi vil alle de mennesker der vil os – så der er også plads til dig. 

Vi vil fejre nytåret i fantastisk selskab med de bedste venner, og deres skønne børn: vi byder 2019 velkommen sammen med dem vi altid kan regne med, dem der er familie vi selv har valgt (og de har valgt os – håber vi) – og ikke mindst kærligheden og styrken som vi ved at vi i familien Bille-Ahmt besidder.

Godt nytår til hver og en

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 779 - Harmdirrende