Dag 782 - tak 2018 med alt hvad det indebar

Dag 799 – 2019 bring it on

2019 er skudt igang, vores kemo kom i hus, helt efter bogen, så jeg var glad. 

Josefine var med til underholdning, men Leander klare det jo nærmest alene, om end kvalmen denne  gang er noget værre end den plejer at være. Det er så synd for ham, og jeg syntes vi har rigtig svært ved at vide hvilket ben vi rigtig skal stå på. 

I denne uge skulle Leander efter planen mr scannes, men han er blevet vildt forkølet, så nu er den udskudt. Thomas og jeg har lidt svært ved at han hele tiden skal igennem “overgreb”. Hans udslet er blevet meget bedre, og krydser virkelig fingre for vi snart kan vinge det af, så behøver vi heller ikke prøve det igen. 

Der er et lille års behandling tilbage, som det er lige nu. Hvad skal vi tro på, hvad skal vi forvente? 

Vi ved hvad vi håber på, men modsat som mange andre – så har vi reelt ikke en udløbsdato, og må leve med risikoen og tanken om reaktivering resten af vores liv (og Leanders). Det er en psykisk belastning, som det kun er de færreste der forstår. Jeg håber inderligt at tiden er med os, og de finder ud af hvordan man nemmest og ikke mindst hurtigst får sygdommen til at gå i dvale, og forblive sådan. 

Vi har det faktisk godt, Leander nyder sin vuggestue, og oplevelserne der. Vi kæmper stadigvæk rigtig meget med maden, og i vuggestuen vil han heller ikke sidde og spise sammen med de andre. Jeg er sikker på set nok skal komme, nu vil de ihvertfald forsøge at der altid er kartofler eller pasta at tilbyde ham, det kan måske hjælpe. 

Thomas og jeg har taget hul på 2019, ved at gå igang med træning. Pkt 1 fordi vi gerne vil kunne passe vores tøj, når Mie og Christian skal giftes, pkt. 2, fordi vi får så meget mere energi bagefter og har det vidunderligt. Jeg håber andre tænker som os, hvis du vil træne det samme som os, så skal jeg gerne dele med jer hvad og hvornår der skal trænes. Det er altid nemmere når der er andre der holder en op på det. 

Ellers har vi det godt, er ved ag lande i 2019, og venter i spænding på hvad der kommer af oplevelser, både de gode og de lærerige. Vi er klar. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 782 - tak 2018 med alt hvad det indebar