Dag 282 - græsslåning og lækkert vejr

Dag 283 – læsning og Morfar

 

img_5811 img_5813 img_5815

Tirsdag 15/8

Oppe, fik vi gjort os klar til at komme i skole. Det er en kæmpe befrielse at vi er helt enige om dagsorden, og ikke mindst så er vores morgen så struktureret at vi ikke kommer for sent mere, nu skal vi så bare have struktureret eftermiddagen, fuldstændig, så vi også får gjort lektielæsningen til en leg.
Pigerne blev afleveret, og Leander faldt i søvn da vi var hjemme. Jeg fik ryddet op, men det er altså begrænset hvor meget jeg kan nå inden han er oppe igen. Vi hyggede og spiste en bolle, han elsker simpelthen dette snørepålæg, når det kommer i handlen skal jeg nok fortælle om det, men indtil videre er det en hemmelighed. Leander foretrækker at spise det med ske, så jeg må holde det væk fra ham, indtil jeg syntes det er ok han får det.
Vi var både inde og ude for at lege, men ellers så sker der ikke det store. Tanken var egentlig at vi ville have været i SIV-huset? Men når han falder i søvn på det tidspunkt, kan vi tidligst være deroppe kl. 10.30, og set syntes jeg er for sent i forhold til at jeg går afsted efter pigerne kl. 15.
Jeg må se hvordan jeg kan få det til at lykkedes, så vi får udnyttet SIV. Vil så gerne have han ikke falder i søvn på turen derop, for så har vi nemlig forhåbentlig mulighed for en “lang” eftermiddagslur.
Vi gik afsted efter pigerne, hjemme hyggede vi med en bolle i stuen, inden både Thomas og Morfar kom hjem. Morfar overtog læsning med Kristine, imens jeg lavede aftensmad. Inden jeg så mig om var se blevet uvenner (Kristines blodsukker var vist blevet lige lavt nok), så jeg måtte lige redde trådene ud.
Vi fik lækker aftensmad, også var det ellers som det plejer at være med bad og putning, inden vi faldt omkuld på sofaen.
Jeg håber snart vi kan få bare lidt tørvejr, så vi kan blive færdige med vores haveprojektet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 282 - græsslåning og lækkert vejr