Dag 281 - søndagstrummerum

Dag 282 – græsslåning og lækkert vejr

img_5810

Mandag 14/8
Så er en ny uge skudt igang, og med de urolige nætter vi døjer med pt så er sengen altså meget tiltrækkende om morgenen, og dynen noget tungere end ønsket.
Oppe blev alle mand gjort klar, også gik børnene og jeg afsted til henholdsvis skole og børnehave. Vi har lavet kalenderstruktur herhjemme, hvilket har gjort at vi nu har fuldstændig afklaret arbejdsgange herhjemme, det giver ro og lethed til dagens start hvilket betyder rigtig meget for os alle 5.
Hjemme igen, blev Leander ammet, han faldt i søvn ved brystet, så han blev lagt i sin seng. Han er eet træt i øjeblikket, tror simpelthen det er fordi hans krop kæmper imod sygdommen, for det er bestemt ikke blevet bedre.
Jeg fortsatte med vasketøjet, og da Leander var oppe igen, spiste vi en bolle, inden vi gik udenfor. Leander kom i bæreselen, også slog vi græs. (Robotten bliver først sat til når vi er færdige med al vores belægning, så det har lange udsigter endnu). Det brugte vi halvanden time på, derefter legede vi haven. Han er blevet meget mere mobil, og det er en fornøjelse at opleve ham udfordre sig selv, og opleve verden på nu – fra stående perspektiv.
Inde igen spiste vi morgenmad, derefter fik jeg puttet den unge mand, også var det min tur til frokost.
Men det var ikke langtid min pause holdt, for så vågnede Leander igen. Vi puttede i sofaen, inden vi tog afsted for at hente pigerne.
Ligesom vi gik afsted, ringede Jeanne, så Kristine tog med Rebecca hjem for at lege, så vi hentede Josefine.
Hun havde haft en vidunderlig dag i børnehaven.
Hjemme mødre vi Thomas, jeg talte med naboen imens Thomas tog børnene med ind. Så hyggeligt med gode naboer, det værdsætte man især i vores situation.
Thomas lavede aftensmad, og børnene og jeg kørte afsted efter Kristine. Så havde vi god tid til at hygge snakke, og få leget af. Det fungere rigtig godt, og giver så meget værdi og energi for mig.
Hjemme fik vi lækker aftensmad, inden børnene blev badet og puttet.
Thomas og jeg er trætte, så vi ender med at falde i søvn på sofaen, når medicinen er blandt, og madpakkerne smurt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 281 - søndagstrummerum