Dag 280 - flisearbejde og forstoppelse

Dag 281 – søndagstrummerum

 

Søndag 13/8

Endnu en urolig nat, og oppe alle mand, gik vi igang med oprydning, Vi gik også bagt boller, så da Leander var oppe fra sin lur spiste vi en bolle, Thomas og børnene gik på besøg hos Bo og Louise, imens jeg gjorde rent på første salen.
Jeg bliver så glad når jeg får ryddet op og gjort rent.
Der blev ordnet vasketøj til den store guldmedalje. Med familien retur igen, spiste vi frokost (det passede med jeg akkurat var færdig med rengøringen på første salen). Vi spiste, Leander blev puttet, Thomas fortsatte udenfor, imens jeg fortsatte arbejdet indendørs, samtidig med jeg forsøgte at underholde pigerne/sætte dem igang.
Vi nåede en del, om end Leander sov kort tid, og det giver i sig selv en masse udfordringer.
Thomas var ikke tilfreds med dagens arbejde, men hvis vi skal være ærlige, så har vi klaret følgende i weekenden; lagt fliser om, gravet huller til og støbt 5 stolper, ordnet 14 maskinfulde tøj, gjort rent på første salen, og ryddet op, slutteligt har børnene trods alt været på besøg hos skønne venner, så mon ikke vi skal kalde det godkendt?

Igen det drejer sig om forventningsafstemning, for jeg har efterhånden lært at med 3 børn, så er det begrænset hvor meget vi får mulighed for at udrette når de er oppe og hjemme, vi kan ikke udføre mirakler, og må nyde det vi får gjort, i stedet for at ærgre os over det vi mangler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 280 - flisearbejde og forstoppelse