Dag 195 - kemo, hegn og leg i haven

Dag 196 – kemo og fødselsdagsforberedelse

img_4840 img_4841

Op og afsted med os, jeg fik afleveret pigerne, lavet en legeaftale for Kristine og Josefine, inden jeg satte næsen imod Rigshospitalet og sidste gang kemo i denne omgang.
Fremme kom vi ret hurtigt til, det er tydeligt at Leander er påvirket af kemoen, og samtidig også af antibiotika. Det betyder at han har ret meget gang i maven, så jeg har skiftet tøj på den unge mand minimum 5 gange om dagen. Der er vist ikke noget at sige til jeg vasker meget tøj.
Derfra kørte vi hjem, og vi landede hjemme samtidig med farmor og farfar. Farmor har lovet at gøre rent, så jeg ryddede første salen, så var den til at gå til.
Det blev hygget med Leander, indtil han var putteklar igen.
Så blev der ryddet mere op, ordnet vasketøj, spist frokost og hygget. Da han var vågen igen, gik vi afsted efter pigerne og deres legeaftaler.
Hjemme var der os til alle, Thomas gik os i møde, hyggeligt at starte weekenden med at hente sammen.
Da vi var hjemme blev Leander spist af, og farmor og jeg kørte afsted for at handle ind til i morgen, hvor vi holder fødselsdag, for Leander, Josefine og Thomas.
Vi smuttede i Bilka, fik en kop kaffe to go, luksus, kan ikke huske hvornår det sidst se slet. Da Bilka var tømt, fortsatte vi til slagter hvor vi hentede det kød der var bestilt, plus lidt ekstra. Jeg bliver så nemt fristet, men det er jo det hele værd.
Hjemme var legekammerater afhentet, Moster Mie ankommet, og forberedelserne til aftensmaden igang.
Da vi alle var spist af, blev Leander puttet, pigerne så Disney.
Farmor og jeg gik i køkkenet, der blev lavet kartoffelsalat, grøn salat, marineret kød, stort set alt hvad der kunne forberedes blev det.
Moster Mie og Thomas kørte afsted for at handle drikkevare, og vi fik dækket bord og pyntet op.
Vi var trætte, men fortrøstningsfulde da vi gik i seng.
Leander er virkelig uroligt i øjeblikket, så nætterne er noget rodet. Vi ved det, det er en fase, det går over, men vi glemmer det hele tiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 195 - kemo, hegn og leg i haven