Dag 279 - fredagshygge

Dag 280 – flisearbejde og forstoppelse

 

Lørdag 12/8 – beklager manglende billeder, men min telefon er i stykker. Er det en mobiltelefon, når den kun virker når den er i oplader?

Urolig nat bliver afløst af urolig dag, det er svært at vide om det er tænder, eller den nye medicin.
Mormor har sovet hos os, så der var dømt ekstra morgenhygge til alle. Pigerne havde noget svært ved at slippe hende, og lade hende tage hjem.
Leanders temperatur er meget svingende, og nærmer sig 38 grader, han er også blevet voldsomt forstoppet, så vi tæller  derfor på fingre i forhold til om vi skal en tur til Rigshospitalet eller om vi kan holde weekenden hjemme.
Vi forsøger at rydde op, men det er nærmest en umulig opgave, så det ender med at vi i stedet for får taget fliserne op langs huset (de er sunket rigtig meget), og får planeret ud, og lagt dem igen. Det var virkelig tiltrængt.
Thomas er begyndt at støbe stolper til læhegn og hvileplads til vores robotplæneklipper. Det er er stort arbejde, der tager virkelig langtid.
Vi havde en aftale med Anders og Rita Idag, men da Leander er sådan ved siden af sig selv, har vi i stedet for valgt at sige fra. Underligt os der elsker at have gæster og mennesker omkring os, men det var det rigtige i den situation.
Farbror kom forbi, det blev de alle 3 meget glade for, det er så fedt når familie og venner blot stikker hovedet ind for en kort bemærkning, så vi får set hinanden, men ikke nødvendigvis behøver at sidde lårene af hinanden.
Vi fik klaret aftensmaden, vi havde gode rester, så er det jo ingen sag at få noget nem mad på bordet. Leander spiste med velbehag, kunne nærmest ikke følge med. Det er fantastisk at opleve.
Vi kan begynde at ane at hans hududslæt måske er på vej tilbage, hvilket jo betyder at den nye behandling i hvertfald ikke gør hvad den skal. Vi krydser fingre for at vi ser spøgelser, men det er altså svært når man en gang har været der. Heldigvis er vi trods alt på relativ kendt grund, spørgsmålet er blot hvordan det skal behandles.
Vi fik badet og puttet børnene, inden Thomas og jeg fik omkuld på sofaen. Vores rygge har det stadigvæk ikke helt godt, men det er svært at passe på sig selv med 3 børn, og projekter der presser på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 279 - fredagshygge