Dag 263 - Lolland og regnvejr

Dag 264 – Når vennerne kommer

img_5691 img_5697  img_5703 img_5706

Torsdag 27/7
Oppe, fik Leander morgenmad og vi fik lavet medicin til dagen, inden han fik den første omgang.
Vi endte med at ringe til familien fra nord, for de skal aflevere traileren på deres tur til Lolland, men da Wilhelm formentlig har skoldkopper (eller har været udsat for smitte), kan Leander og Wilhelm ikke være sammen.
Men da Leander jo sover til formiddag, så kunne vi spise morgenmad sammen, uden risiko for at drengene var sammen.
Thomas og jeg fik gjort klar til morgenmad, og jeg hentede brød hos bageren.
Imens jeg var afsted puttede Thomas Leander. Han er efterhånden bevist om at han går glip af noget, så han var ikke meget for det.
De kom og vi satte os i pavillonen, det er med at nyde uderummet mest muligt, når vi har besøg af potentiel smittekilde. Heldigvis er Wilhelm stadigvæk så lille at han er tilfreds med at være tæt på os andre, i forhold til Leander som hele tiden vil ud at gå, eller på opdagelse.
Det var så dejligt at være samlet alle sammen, det er også 2 måneder siden sidst, men det er jo vilkårene for os i øjeblikket. Hvem ved hvor langtid den periode vare.
Da Leander begyndte at brumme i alarmen sagde vi et hurtigt farvel, og jeg smuttede under bruseren, og skiftede tøj, inden jeg kunne give Leander noget mad.
Jeg ammer stadigvæk rigtig meget, men overvejer om jeg skal skrue ned, for han kan jo ikke blive ved med at få sin primære ernæring fra brystet, eller kan han?
Thomas fortsatte i haven, vi skal have gravet jord af, så vi kan få lagt flere kantfliser. Men der skal også hentes flere fliser, så det endte med at Thomas tog børnene med i bilen, for at hente fliser, og jeg gravede jord af.
Det passede lige, da jeg var færdig, kom de andre hjem.
Vi spiste frokost, og jeg fik puttet Leander. Det små dryppede, men Thomas og jeg var godt i gang, så er det altså svært at stoppe. Det endte med at give sig selv, for da Leander vågnede var vi faktisk rimelig våde.
Vi fortsatte indendøre med hygge, der blev badet og spist aftensmaden, også var det putte tid.
Det tager en evighed at putte Leander, så ender det med at pigerne er længe oppe – det er godt det er ferie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 263 - Lolland og regnvejr