Dag 225 - praktisk arbejde og mismod

Dag 226 – pigerne kommer hjem

img_5228 img_5229

Thomas stod op med Leander, jeg fik lov til at sove videre. Det kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har prøvet.

Da jeg stod op kl. 6.30 var Thomas igang med at rydde op i køkkenet, Thomas og Leander hentede morgenbrød, og jeg fortsatte i køkkenet, og dækkede bord.

Da de var hjemme (vi turde tage ham med til bager, da Thomas kan parkere lige ved fortovet, og han derfor ikke kommer ind hvor der er andre mennesker, og derned risiko), spiste vi morgenmad.

Leander var træt, så jeg fik ammet ham inden han blev puttet.

Da Leander sov, gik Thomas i haven og fortsatte hvor vi slap igår, og jeg gik igang med oprydning og rengøring indenfor.

Vi fik lavet et virkelig stort stykke arbejde, inden Leander var oppe igen. Vi gik lidt frem og tilbage imellem opgaver, inden det var frokost tid. Det er hårdt at være alene hjemme ned mor og far, han bliver kørt træt.

Så inden vi så os om var han blevet puttet igen, vi fortsatte begge to, både inde og ude. Thomas kørte afsted på genbrugspladsen, jeg fik ordnet vasketøj og skiftet sengetøj.

Vi har rigtig meget vasketøj, så det er bare at starte fra en ende af.

Da Thomas var hjemme, passede det med at Leander stod op, og pigerne kom hjem. Hvor var det dejligt at se dem igen, de havde haft det fantastisk. Vi satte os på terrassen med en tår at drikke og lidt snack, sammen med Moster Mie og Christian, imens tøserne indtog haven (trampolinen), og nød at være hjemme. Leander nød at se pigerne igen, og Moster Mie tog ham med ned på trampolinen sammen med pigerne.

Da de kørte hjem, var der afslapning i stuen, oprydning og udpakning, inden vi spiste aftensmad, og det var sengetid.

Da de blev puttet, havde pigerne rigtig mange krumspring for, de skulle lige finde ud af hvordan det er at være hjemme.

Vi nød at være samlet, og da vi havde lavet dagens praktiske arbejde, kom mormor ind til os. Det var meningen at Mormor og jeg skulle løbe en tur, men børnene samarbejdede ikke rigtigt, så derfor spiste vi i etaper, og løbeturen blev udskudt.

Mormor lagde vasketøj sammmen, det endte med vi blev smidt i seng, men vi skulle lige falde lidt ned, inden vi kunne sove, ovenpå en lidt underlig men dejlig weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 225 - praktisk arbejde og mismod