Dag 160 - hegn og hjemmehygge

Dag 161 – Drengene vs Pigerne

img_4496 img_4497 img_4501

Idag har der været kamp imellem pigerne og drengene.

Drengene består af; morfar, Thomas, Christian og Dennis

Pigerne består af; Moster Mette, Moster Mie og undertegnet.

Drengene kæmpede med hegnet, det gælder om at få lavet noget når man har muligheden for at få hjælp.

Pigerne derimod underholder ungerne, Karoline storsmiler til fætter og kusinerne, og ikke mindst sin Moster.
Moster er solgt, at kigge i denne smukke piges øjne, er som at kigge i min søsters smukke øjne. Blev i går helt rørt, især når hun samtidig smiler med hele hovedet.

Vi fik lavet frokost, rester fra fødselsdag hos Hanne i torsdags (sendt med af Mosterne), lækkert at sætte tænderne i det, når man nu ikke selv kunne være med. Det er ambivalent, vi vil jo så gerne deltage (som vi altid gør, men vi har jo ikke lyst til at få passet Leander hvergang).

Da frokosten var spist, blev de to små puttet, Moster Mette og de “små” piger blev puttet på sofaen, med en film. Moster Mie og jeg kørte til Bauhaus for at købe brædder til det arbejdende folk.

En tur i byggemarked er aldrig hurtigt overstået, så det endte med at der blev ringet efter os. Hjemme igen, afløste jeg Thomas med Leander, vi fik bagt muffins og lavet kaffe.
Da den var serveret, hoppede vi i løbetøjet, også stræk vi afsted, Kristine, Leander i løbejogger, Mostrene og jeg. Kristine var top sej, og endte med at løbe 3 kilometer, omend der var pauser undervejs.

Hjemme fik vi lavet aftensmad, det er altså med rigeligt af forhindringer, for de to yngste vil helst være på arm, det er altså lidt hårdt I længden. Især når Leander snart runder 10 kg.

Aftensmaden blev indtaget med stort velbehag. Efter spisning, var det badetid, de to små blev puttet. Drengene fortsatte i haven, og pigerne ordnede børn og køkken.

Kl. 21 blev der hold fyraften, alle mand trætte, men tilfredse.

1 kommentar

  • Lene

    Hej Malene
    Jeg har bemærket at du flere gange skriver, at Leander meget gerne vil være på arm. Har du overvejet en vikle, så du kan bære ham og stadig have armene fri?
    Vh Lene

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 160 - hegn og hjemmehygge