Dag 119 - mere succes og Josefine syg

Dag 120 – lørdagsgæster og pottesucces

img_3980

Oppe havde Leander succes på potten endnu en gang, der begynder at tegne sig er billede, dejligt.
Jeg fik lavet morgenmad, han fik omelet – det var en succes, Josefine fik er stykke brød, men endte med kun at spise 4 mundfulde.
Der blev set tv, imens vi gjorde os klar til dagen.
Thomas skal til ølsmagning i Køge (kl. 10 – tidligt alligevel), sammen med Morfar og Dennis. Mormor skal i biografen med Kristine og Tristan, og Josefine skal i teater med Romeo og Nikita.
Så da alle mand var klar – Josefine under mange protester om at hun altså ikke skulle i teater, kom vi afsted.
Josefine blev afleveret, under gråd og “jeg vil have min far”, vi tog Tristan med i stedet for. Afsted med os til Køge. Leander faldet i søvn på vejen derned, dejligt.
Fremme ved stedet, blev Kristine og Tristan sat i Mormors bil, og Moster Mette og Karoline kom over i vores bil.
Så fløj vi afsted tilbage til Greve.

Karoline begyndte at knirke list det sidste stykke, og Leander øvågnede. Han blev meget begejstret over at se Moster Mette.

Hjemme fik Karoline lidt mad, Leander fik tøj på og en tør ble. Vi fik snakket og hygget, og så stødte Nikita, Romeo og Josefine til.

Jeg lavede frokost til Leander, og han spiste med underholdning fra os alle 3, imens Josefine og Romeo legede “far, mor, og børn”. Karoline boblede i barnevognen, både Moster og hendes mor var misundelige. Hun ved slet ikke hvor heldig hun er.
Uuuzu
Nikita kørte efter lækre sandwich til frokost, også var der hygge. Mormor, Tristan og Kristine stødte til. Filmen havde været uhyggelig, så det bliver spændende hvilken nat vi får.

Jeg fik puttet Leander, skyndte mig derefter på apoteket efter supplering. Drengene var færdig med frokost i Køge, så jeg kørte derned efter dem.

Hjemme endte det med vi allesammen gik en tur ned for st fodre ænder, og handle det sidste til aftensmaden.

Hjemme fik vi en kop kaffe og et stykke kage, der var almindelig afslapning i stuen, Mormor lagde vasketøj på plads, imens jeg var i køkkenet sammen med Kristine.

Der blev lidt kaos omkring aftensmaden, men det skal der jo næsten være, ellers er det ikke rigtig lørdag aften med gæster.

Vi fik pulled pork, det laver jo næsten sig selv. Da Leander jo næsten ikke sovet, var han meget træt, og blev derfor puttet tidligt.
Det betød at Moster kunne nusse om Karoline, uden den unge mand blev jaloux.

Jeg hjalp min mor i køkkenet, så det blev ordnet. Jeg fik puttet Josefine, hun bad selv om at komme i seng. Hun er ikke rigtig på toppen.

Inden vi så os om kørte familien retur til Lolland, og Kristine, Thomas og jeg så MGP. Det vil sige jeg så det, imens de to andre snorkede om kap på sofaen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 119 - mere succes og Josefine syg