Dag 118 - Kristine syg og Leander succes

Dag 119 – mere succes og Josefine syg

img_3382 img_3391

Josefine som selfie-fotograf

Josefine som selfie-fotograf

 

Oppe, blev Leander sat på potten. Igen var det en succes. Der blev serveret morgenmad, Josefine har ikke rigtig noget appetit, klager over ondt i maven, også er hun forkølet.

Så det endte med at Thomas afleverede Kristine i skole, og Josefine fik lov til at blive hjemme.

Da Leander var puttet, skyndte jeg mig at ordne vasketøj og rydde op. For jeg skal love for at der trænger.

Da Leander kaldte igen, fik vi er stykke brød sammen. Leander har ikke helt købt ideen, men det kommer vel på er tidspunkt.

Vi legede med klodser, jeg stabler dem, han forsøger at bygge ovenpå, men det vil ikke rigtig lykkedes for ham. Han er også begyndt at gumpe sig lidt mere rundt, ret sjovt at observere. Min tese om han ville blive gladere når han kunne komme rundt, holder i hvertfald ikke.

Jeg fik lavet frokost, Josefine ville ikke spise sin madpakke, bekymringen om hendes spisning vil ingen ende tage. Lesnder indtager mad med stor begejstring, og han vil rigtig gerne smage og undersøge.

Derefter blev Leander puttet, Josefine og jeg lagde os på sofaen og læste bog, derefter puttede vi. Josefine gik op på sit værelse for at lege, og jeg lagde mig til rette på sofaen. Men 2 min efter ringede min telefon, og da den samtale var slut, kaldte Leander – det var de 40 min. Åhh hvor han trænger til at sove noget mere, men sådan er det åbenbart lige nu.

Oppe, blev han sat i bæreselen så jeg kunne lavet lidt. Så der blev ordnet vasketøj, tømt opvaskemaskine og ryddet lidt mere op.

Josefine er ikke så nem, så efter 45 min lykkedes det mig at få hende (og Leander) med ud af døren for at hente Kristine. Leander fik lov til at sidde op, men da vi gik hjem igen, blev han lagt ned under protest. Men han faldt i søvn (tilgengæld kostede det så sonden).

Hjemme var Thomas lige kommet hjem, tiden smuldre imellem fingrene på os, så inden vi så os om var det aftensmad tid.

Indenda fik pigerne og jeg handlet fredagsslik. Så hyggeligt, og tiltrængt.

Vi fik spist aftensmad, derefter fulgte badet. Jeg gjorde Leander nat klar, også tog vi turen til Rigshospitalet. Imens hyggede pigerne og Thomas med Disney Sjov og fredagsslik.

På afdelingen fik vi talt lidt med den andre forældre, der er jo altid nogle familier man har mødt før. Da pigerne var klar, fik Leander lagt ny sonde. Vi håber den holder længere tid denne gang, men det er altså tvivlsomt. Det er så nemt for hal at hive den ud, selvom han jo bliver rigtig ked af det, når den skal lægges på ny.

På afdelingen kunne de fortælle at computeren der benyttes til at vise Disney Sjov for børnene på er blevet stjålet. Hvad er det dog for en mentalitet, at stjæle fra er hospital og syge børn. Jeg bliver så harm, men hvad nytter det, der er jo altid mennesker uden moral.

Hjemme igen, blev Leander puttet. Thomas ordnede køkken, imens jeg skrev blog.

Vi er flade for batterier, og ved godt det er sådan i en periode, men bekymringerne hober sig op, især Josefine og hendes mad/spisning fylder rigtig meget. Der er en der er specialiseret i børn med spisevanskeligheder, overvejer at tage fat i hende, for jeg får altså ondt i maven af det.

Håber alle får en skøn weekend.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 118 - Kristine syg og Leander succes