Dag 64 - ovenpå

Dag 65 – mere oprydning

img_2560

Tænk så gik der endnu en nat, kl. 5.28 vågnede Leander, han fik mad og jeg klarede endnu en ble. Tænkte jeg lægger ham lige i sengen, for at se om det går. Tænk så faldt han i søvn igen, og vi var oppe kl. 7.

Josefine og Kristine sov længe, så Thomas og jeg havde morgenhygge med Leander – helt alene. Virkelig mærkeligt, lidt svært helt at finde ud af.

Josefine stod op, uden feber og frisk. Hun fik morgenmad, og imens hun spiste vågnede Kristine.

Jeg fik puttet Leander til den første lur (den korte af slagsen), så jeg nåede faktisk ingenting inden han var på banen igen.

Vi hyggede all over, der er stadigvæk meget oprydning, men det går da fremad. Der blev facetimet med mormor, Leander var især begejstret.

Leander lå på legetæppe, og Kristine underholdt. Josefine legede med modellervoks, jeg fik Bl.a. En lilla slikkepind, men halvvejs igennem den, måtte jeg aflevere tilbage.

Kan næsten ikke huske hvad vi har lavet, for det er mest oprydning det er blevet til, men man kan ikke rigtig se det. Forhåbentlig får jeg lavet lidt i morgen, det føltes så rart at få lagt meget af det væk, som ikke har været på plads i et år.

Frokosten blev indtaget tidligt, jeg ammede Leander, han var virkelig træt, sød er var ingen sag ag lægge ham i barnevognen.

Kristine havde en legeaftale med en fra klassen, så Thomas fulgte hende afsted, imens fik jeg ryddet af efter frokosten.

Vi fik sat en del på loftet, så er det da afvejen.

Også var Leander klar igen, det er utroligt hvor lidt man når, når han trods alt sover.

Josefine, Leander og jeg lavede pandekager imens Thomas afleverede 3 poser tøj/sko i genbrugscontainere. Og der følger helt sikkert mere de kommende dage.

img_2568

Det er en drøn at se Leander spise pandekager, det er han ret begejstret for.

Vi FaceTimede med Moster Mette og Oldemor, det var så hyggeligt, når man ikke har så stor mulighed for at være der, så fik vi da set hinanden. Leander var begejstret.

Leander blev lagt ud og sove, og Thomas og Josefine gik afsted for at hente Kristine.

Med dem hjemme igen, gik de i haven, det vil sige det varede kort, tilgengæld blev Leander vækket.

Indenfor hyggede pigerne på værelset, og Leander og jeg dansede i køkkenet. Det er så fedt at opleve hvordan han held tiden finder glæden ved nye ting. Musik og dans kommer helt sikkert på listen.

Aftensmaden blev indtaget, Idag fik Leander sin egen tallerken med kartoffelmos, det svinede rigtig meget, men tilgengæld røg der vist en del mere mad indenbords. Så må vi jo bare gøre det fremover, hvis det er metoden.

img_6686

Leander og pigerne fik et bad, også var de ellers putte klar.

Tøserne fik lov til at se lidt på iPad, imens jeg puttede Leander. Thomas fik ordnet køkkenet.

Vi er trætte, så energien er væk når børnene sover.

Det er en kort opdatering fra mig, men det er ikke så sjovt at høre om al vores oprydning.

God uge til jer derude, her står den på et stramt program af aktiviteter, men så kender man os jo igen.

p.s. Josefine har talt nærmest non-stop hele dagen. Tilsyneladende havde hun en masse ubrugte ord fra i lørdags hvor hun var sløj

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 64 - ovenpå