Dg 176 - 4. Kemodag - flytning og vildkatten

Dag 177 – Rengøring, oprydning og Trolls

img_4615 img_4617

Tidligt oppe, fik vi givet Leander morgenmad og medicin. Vi legede og hyggede.
Thomas kørte til bager, og da han var retur blev Leander puttet.

Vi andre spiste morgenmad, også gik Thomas og jeg igang med oprydning. Eller skulle jeg skrive at vi gik igang med at muge ud??? Vi påbegyndte også rengøringen.

Nina (tidligere nabo), kiggede forbi med arvetøj, fantastisk. Det er så skønt med nyt til garderoben.

Da Leander var oppe igen, endte det med at Thomas og Leander kørte op for at tanke, og så fortsatte de på havnen efter lidt lækkert til frokost.
Pigerne og jeg kørte til Fakta efter brød, og lidt mere

Hjemme fik vi lavet skøn frokost, lidt ala min mor ville have gjort, så der var hjemmelavet pizza til børnene, æg og rejer, fiskefilet og fiskefrikadeller – i det hele taget meget mere end vi kunne spise.

Efter indtagelse af dette pragtmåltid, blev Leander puttet, Thomas og pigerne gik udenfor, jeg fortsatte rengøring og oprydning indenfor.

Da jeg var færdig, gik jeg udenfor til de andre. Jeg fik set pigerne hoppe i trampolin, Thomas og jeg fik kigget projekter i haven (der er mange). Da Leander var oppe, gyngede vi, hoppede i trampolin, det vil sige Leander sad på numsen og vi andre rokkede lidt på den, men det var rigeligt for ham.

Efter en times tid udenfor gik vi ind, Thomas blev sendt på en løbetur, og pigerne, Leander og jeg så Trolls – en rigtig skøn film. Jeg er fan.

Derefter spiste vi aftensmad, også kender i jo rutinen, så da ungerne var puttet, faldet vi omkuld på sofaen. Vi er klar til en ny uge, men vi er trætte.

Jeg er oppe rigtig mange gange i læbet af natten, men forhåbentlig kan vi få to uger med ro på, det vil jo gøre en forskel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dg 176 - 4. Kemodag - flytning og vildkatten