Dag 175 - 3. Kemodag og indlæggelse

Dg 176 – 4. Kemodag – flytning og vildkatten

img_7521

img_7519

Leander sover noget uroligt, og da han får to typer antibiotika (Weekendmedicin og antibiotika pga feber i søndags), har han en meget aktiv mave, så det kræver Bl.a bad. Kemoen hjælper, da det virker stoppende.

Thomas kørte til bageren, imens Leander og jeg løb en tur. Men det var han bestemt ikke tilfreds med, så det var med skrig og skrål. Thomas mener Leander blot ville være med til at give mig en bedre tid. Så det er lidt med spænding at vi skal løbe 9,5 km på mandag.

Hjemme spiste vi morgenmad, derefter tog børnene og jeg til Rigshospitalet og 4 kemo. Thomas kørte til Vanløse, så han kunne hjælpe Anders og Rita med at flytte. Vi har fået så meget hjælp af dem, og især af Anders igennem de sidste mange år, så det mangler bare at vi giver igen.

På Rigshospitalet gik vi i legestuen, og pigerne cyklede rundt på gangene. Kemo var forsinket (altså kemoen var der, men personalet var presset), så vi endte med først at køre tilbage til Greve til frokost.
Det havde vi ikke regnet med, også bliver dagen altså anderledes.
Vi syntes ugen har været lang, fordi kemo har været rykket, vi har været indlagt, og vi har været fyldt op med bekymringer.
Hjemme stødte Thomas til os, vi fik givet frokost, og Leander blev puttet.
Thomas og jeg ryddede op, men blev langt fra færdige.

Leander var oppe igen, vi fik planlagt aftensmad, og jeg gik igang. Vi fik aftensmad, for engangsskyld tidligt, i forhold til hvornår det ellers er lykkedes for os på det sidste.
Leander blev puttet, og vi valgte sofaen med pigerne igen. Da de var puttet, faldt Thomas og jeg i søvn på sofaen, og selvom jeg var oppe ved Leander et par gange, var vi ikke så kvikke at vi gik i seng, så vi endte med at komme al for sent i seng alligevel.

Vi har i denne weekend brugt rigtig meget tid på at spille Vildkatten med Kristine (og Josefine), en sand fornøjelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 175 - 3. Kemodag og indlæggelse