Dag 94 - Rundt på Rigshospitalet

Dag 95 – kemodag

img_3049
Op kom vi, jeg havde aftalt at Kristine kunne blive afleveret hos Marie, turde da ikke læbe an på at en af pigerne skulle komme, tænk hvis de kom for sent i skole.
Så Kristine op i tøjet, også kørte vi ellers afsted. Kristine blev afleveret, og jeg fortsatte ud på motorvejen.
Talte i telefon med Mormor – og inden jeg så mig om var jeg fremme, og fik en parkeringsplads tæt på.

Da Leander ikke længere har feber, skulle vi ikke isoleres, men ting tager tid, så efter en times tid var de klar til kemo. Han skulle ikke have taget blodprøver, da det blev klaret i går.

Han var fuld af fart, og det gik rimeligt med kemoen. Skal for god ordens skyld sige at vi “som snart standard”, skulle starte med et tøjskift ved ankomst (ikke mig vel at mærke).
Lægen kom og lyttede på Leander, og han ville undersøge hvilke muligheder der er for at vi kan få hjælp til Kristine, da hun har det svært. Og fordi der desværre er en klassekammerat der er blevet ramt af leukæmi, så Kristine nu skal deale med sygdommen både hjemme og i skolen.
Jeg håber vi får noget brugbar hjælp, da jeg ikke oplever at skolen er proaktive.

Da vi var færdige kunne vi tage hjem igen, hjemme blev der spist bolle, også blev Leander lagt ud for at sove, men ret hurtigt vågnede han igen. Han var ikke færdig med at sove, så han faldt i søvn i min favn. Det er så hyggeligt når det stadigvæk kan lade sig gøre.

img_3057

Vi har haft håndværker Idag, så bliver det altså bare anderledes, men dejligt når det er overstået. Vi får håndværker igen torsdag, måske jeg skal fordufte.

img_3052

Da Leander var klar igen, fik vi leget og hygget. Og da han var klar til at blive puttet igen, gik vi afsted for at hente Kristine. Sent syntes jeg, men jeg tror egentlig hun var tilfreds.
Hjemme mødte vi Thomas og Josefine i indkørslen. Leander sov videre (hvilket aldrig sker), så vi havde mulighed for at hygge om de store.

Mormor har sendt aftensmad ind med Morfar, han havde bare lige glemt et møde. Så vi måtte finde på noget andet. Jeg hyggede med Leander imens Thomas og pigerne hentede en pakke på posthuset. Det er pigernes fastelavnstøj. De har spurgt til det flere gange, så dejligt at se hvor glade de blev.

Efter aftensmad fik de lov til at klæde sig ud, inden det var bade tid. Som altid løber tiden fra os, så det endte med at Leander først blev puttet kl. 19, så ved man bare natten bliver dårlig. Pigerne kom også for sent i seng, men det lykkedes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 94 - Rundt på Rigshospitalet