Dag 174 - 2. Kemodag og udskrevet

Dag 175 – 3. Kemodag og indlæggelse

img_4603 img_4607 img_4610

Jeg fik Leander til at sove efter han var blevet koblet til. Lægen kommer, og vil gerne kigge på Leander.

Vi var ikke enige; lægen ville ikke tage ansvaret, når hun ikke havde kigget på ham (hun har aldrig mødt os, set Leander før eller været ind over), hun er “normal” børnelæge.
Jeg kan godt forstå hende, men Leander blev kigget igennem i onsdags, han er upåvirket af feberen (sådan plejer det ikke at være), og den var faldet til 38,2 da vi var kommet derind.

Hun fik lov, og fandt ikke noget (hvad sagde jeg), hun sluttede med at sige, at ja du havde jo ret. Det skal jo lige siges at vi jo skulle derind alligevel, fordi Leander skal have kemo, og så havde vi jo blot kørt tidligere, så vi havde svar på blodprøver, og mulighed for snak med lægen inden kemo, men sådan var det altså ikke.

Jeg fik ham puttet igen, og fik ham til at sove. Idet vi ikke har svar på blodprøverne, er vi jo isoleret.
Det bliver en lang dag, men sådan er det.
Efter morgenmad, legede vi lidt, inden Leander var træt igen. Vi legede Bl.a. I hans klapvogn, det var et hit.
Da Leander sov, valgte jeg også at sove. I er trætte, det er psykisk meget hårdt at være igang med en ny omgang kemo, når man kigger tilbage på de seneste to omgange, har det været en voldsom omgang.
Vi opdagede at Bodil (ansvarshavende læge for Leander) var på arbejde, og det lykkedes den søde sygeplejerske at få os på hendes program.
Bodil kiggede Leander igennem, var meget tilfreds. Blodprøverne var som de skulle være, så det var kemoen der gav temperaturstigning.
Da kemoen var givet, og han var proppet, var klokken blevet så mange at han skulle sove igen. Jeg valgte derfor at putte ham på stuen, og når han så havde sovet minimum en time, så ville jeg køre imod Greve.
Thomas har Mega travlt på arbejdet, så vi fik Sarah barnepige til at hente tøserne – dejligt.
Hjemme var Leander og jeg helt møre i hovedet, så vi tullede lidt rundt, undersøgte legetøjet, og “nød” roen.
Pigerne kom hjem, det sammen gjorde Thomas.
Vi fik ordnet aftensmad, Leander blev puttet og det endte med at vi så tv sammen med tøserne på sofaen. Da de blev puttet, endte det med at Thomas og jeg faldt i søvn – det tegner allerede nu et billede af vores weekend.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 174 - 2. Kemodag og udskrevet