Dag 173 - 1. Kemo dag i denne runde

Dag 174 – 2. Kemodag og udskrevet

img_4602 img_4598

Vi kom igennem natten uden ballade, det vil sige naboen var urolig, så det blev ikke til meget søvn.

Da Leander ikke er koblet til kan vi jo sagtens komme rundt, så jeg gik i bad, fik ordnet medicin, set tv og leget.

Da køkkenet åbnede, fik Leander særret (røræg), han spiste lidt, men både ham og jeg har nærmest i gen appetit herinde. Tilbage på stuen, blev han puttet til lur, også var det ellers bare at vente.

Der var stuegang, og han sov næsten hele seancen igennem. Da han var helt vågen, og lægen var gået gik vi i legestuen, her fik Leander lov til at lege med vand – et hit.

Der blev givet kemo, Thomas hentede os, og så kørte vi imod Greve. Hjemme lykkedes det ikke at få Leander til at sove videre, og efter lidt leg og hygge i stuen, gik vi alle 3 afsted efter, først Josefine og dernæst Kristine.

Det endte med at en af pigerne gerne ville med hjem og lege, så det lykkedes at aftale dette.

Hjemme legede tøserne, og Leander blev underholdt. Morfar kom forbi, han blev sendt på genbrugspladsen og i byggemarkedet efter materialer.

Josefine og jeg handlede til aftensmad, hjemme havde jeg god hjælp fra hende til at lave den, og de store piger dækkede bord. Vi spiste i etaper, og da Leander var puttet, blev Eleonora hentet.

Pigerne og jeg puttede på sofaen, imens morfar og Thomas fik støbt to stolper mere ned. Så nu skal vi “bare” have støbt 6 mere, så kan opbygningen af hegnet begynde.

Jeg fik puttet pigerne, så var der dømt afslapning på sofaen.

Vi håber natten forløber roligt – lidt tidligt at sige det – for sidst på natten vågnede Leander med feber. Vi kender turen, så vi er tilbage med den “urolige” nabo, minus søvn og isolation.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 173 - 1. Kemo dag i denne runde