Dag 199 - løbetur og klipning

Dag 200 – SIV og oprydning

img_4866 img_4868 img_4871 img_4875

Oppe – tidligt efter min mening, fik vi alle mand i tøjet og spist af (jeg manglede), Thomas kørte og børnene og jeg gik afsted til henholdsvis skole og børnehave. Hvilken frihed at Leander nu sidder i sele, for så kan jeg lidt nemmere gå ind på skolen med Kristine.
Modsat normalt havde Josefine virkelig fart i sin cykel, så inden jeg fik sagt farvel, var hun allerede ude af skolegården. Så jeg afsted, fik indhentet hende. Men den unge dame satte endnu engang fut i pedalerne, så jeg måtte løbe efter hende, blot for ar fange hende på vendepladsen ved vores hus.
Så ved jeg faktisk ikke hvad jeg foretrækker, den langsomme eller den hurtige Josefine.
Med Josefine afleveret i børnehave, kunne jeg returnere til hjemme, med en lille omvej for at få yngste manden til at sove.
Hjemme var det så min tur til at spise morgenmad.
Men tiden flyver afsted, og han var ret hurtigt klar igen. Han er ved at være der hvor han kan undvære sin formiddagslur.
Jeg fik aftalt med SIV at vi kunne komme Idag, da Leanders næse nok nærmere er “kemo-næse” og ikke “forkølet-næse”.
Ulrik kom forbi efter dukkevogn og dukkeseng, og jeg fik pakket sammen.
Sådan afsted med os, ankom vi til masser af leg.
Det var tydeligt at se at Leander genkendte huset, og han blev rigtig glad.
Han legede, og viste stor tillid til de “nye” voksne. Da det var tid til sang, var han i hopla, der blev brugt basarm, og han fandt selv kurven hvor poserne ligger med sangene i.
Han havde meget travlt, og så dejligt at se.
Da der var frokost klar, lavede jeg maden klar til ham, også gik jeg over for at spise med de andre forældre. Det var en helt ny oplevelse, stadigvæk at passe Leander, men at spise i fred og ro.
Leander endte med at være sammen med de andre en lille halvtime, så kom han over til mig igen.
Igen i fuld fart, og charme – fantastisk at se. Vi kørte derfra og hjem, han faldt i søvn i bilen, hjemme blev han ammet og lagt i barnevognen.
Jeg lagde mig på sofaen i 20 min, men selvom det ikke er morgen, virker snooze funktionen stadigvæk, så jeg endte med at sove til Leander var frisk igen. Så det blev til en time, tiltrængt.
Det passede med at Thomas kom hjem, så jeg gik afsted efter børnene, imens Thomas fik lov at hvile, indtil vi var retur. Vi kører er ret hårdt program i øjeblikket, så trætheden er overvældende.
På skolen hentede jeg Kristine, og det endte med at vi tog Eleonora med hjem også. Derfra gik vi i Netto, hvor der blev handlet det sidste til aftensmaden, og hentet en pakke.
Pigerne ville gerne blive hjemme, så det fik de lov til, imens hentede jeg Josefine.
Josefine gav Leander en gyngetur, imens jeg hentede hendes ting. Der var nemlig åbent i vuggestuen, så der var hun.
Føler mig så heldig, at alle 3 unger har haft en skøn dag.
Hjemme fik jeg igang med at forberede aftensmad, det vil sige det kød jeg havde taget op, kunne ikke bruges. Så Thomas og Josefine måtte afsted for at handle.
Da de var hjemme, fik jeg lavet aftensmaden, men inden jeg var færdig med at hjælpe børnene med deres mad, havde Leander mistet tålmodigheden, så ham måtte jeg tage op for at putte.
Han fik et bad i morges, og tror faktisk det fungere bedre for ham at bade om morgenen, men det kan man jo lave om hele tiden.
Med ham puttet, passede det med at de andre var færdige med at spise. Jeg puttede Josefine imens Thomas og Kristine fulgte Eleonora hjem. Da de var tilbage fik jeg puttet Kristine. Hun var helt kvæstet, så tror vi skal holde en pause med legeaftaler der strækker sig over aftensmaden.
Så fik jeg spist aftensmad, og derefter fik jeg ryddet op, lagt vasketøj sammen, inden jeg smed mig på sofaen. Thomas arbejder, havde håbet ham gjorde mig selskab, men det bliver vist ikke i aften – øv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 199 - løbetur og klipning