Dag 198 - haven fik kærlighed

Dag 199 – løbetur og klipning

img_4863 img_4862 img_4855 img_4861

Mandagen blev skudt igang med hjemmelavet øllebrød og flødeskum – nogle kan ikke fordrage det, men for os er det kræs. Leander skal nok lære det på et tidspunkt.
Da vi gik op for at tage tøj på, kom mormor som redning. Hun skal på kursus i København, så hun tog et for os kærkommen stop på vejen.
Alle mand blev gjort klar, og vi kom ud af døren, lettere forsinket. Kristine er ved at vænne sig til at være hurtig når vi rammer skolen, men vi skal stramme op – for hendes skyld.
Derfra gik vi imod børnehaven, fulgtes med Pernille og Klara – de to små forstår t charmere hinanden, som de sidder der og troner i hver deres barnevogn.
Vi sagde farvel og fortsatte i børnehaven. Josefine ved at Leander ikke må komme ind, så hun gik ond og afleverede madpakke, tog sko og trøje af, men på turen til at sige farvel glemte hun mig, så der stod Leander og jeg og blomstrerede.
Det lykkedes at sige farvel, Leander faldt i søvn på turen hjem.
Hjemme fik jeg tømt opvaskemaskine, ryddet op, ordnet vasketøj, inden den unge mand var klar igen.
Vi legede og hyggede, spiste boller. Derefter fulgte frokosten. Også kaldte barnevognen.
Men det er tid at bruge sele, så den blev introducerer, bestemt ikke et hit. Efter 45 min faldt han i søvn.
Sov så ikke mere end 45 min – øv.
Vi pakkede sammen, jeg skiftede til løbetøj, også løb vi 10 km, men indrømmet det var med hiv og sving jeg kom igennem, tiden er ikke noget at prale af – det kommer vel, altså praleriet.
Vi hentede Kristine. Mødte Pernille på vejen, hun holdt øje med Leander, imens jeg hentede Kristine. Det endte med at Marie gerne ville med Kristine hjem, så det fik hun lov til, indtil Kristine skulle til dans.
Det passede lige at Thomas stod i indkørslen da jeg fik forbi, han tog Leander og jeg hentede Josefine.
Fik sludret i børnehaven, så hyggeligt, inden turen gik hjem.
Hjemme fik alle ungerne lasagne og lagkage, Marie fik lov at tage med til dans, også var lykken gjort hos de unge damer.
Jeg kørte afsted med Josefine, imens Thomas var hjemme med de 3.
Da jeg var hjemme igen, byttede vi, Leander savnede vist sin mor.
Da Thomas havde afleveret pigerne, kom han retur. Lige samtidig med at Ib kom for at klippe Leander, hvilken luksus at have ham som frisør. Leander samarbejde ikke voldsomt, men hans fehår er væk, og det er blevet så fint.
Thomas kørte afsted efter tøserne, imens jeg puttede Leander og Josefine.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 198 - haven fik kærlighed