Dag 177 - Rengøring, oprydning og Trolls

Dag 178 – mandagssur – besøg og løbetur

Det eneste billede jeg har for Idag er sort skærm – ups

En kaotisk nat er over, Thomas tog pottetjansen (den var meget tidlig Idag). Og da Leander var færdig, kom han ind til mig, i fantastisk humør. Der er stadigvæk ikke brudt tænder igennem, men der er meget tandsavl, håber virkelig snart de kommer.
Vi gik i køkkenet, fik klaret medicin, og morgenmaden blev serveret. Thomas og Leander hentede pigerne, så vi kunne spise sammen, men det var pigerne ikke helt med på.
Så det var med hiv og sving at pigerne (læs Josefine) var klar til at gå ud af døren.
Det betød at Josefine blev afleveret først, og Kristine, Leander og jeg måtte cykle/løbe til skole. Kristine landede i klassen idet klokken ringede, vi satser på vi kommer bedre afsted i morgen.
På vejen fra skolen faldt Leander i søvn, hjemme fik jeg; ordnet køkkenet, tømt og fyldt opvaskemaskine, lagt dej til boller, sat to maskinfulde tøj over, lagt 3 maskinfulde sammen, og støvsuget underetagen inden Leander var klar igen. Dejligt at være på forkant, sådan plejer det ikke at være.
Leander og jeg fik bagt boller, og lige som de var færdige fik vi besøg af skønne Iben, hun havde taget en kaffe med. Tiltrængt.
Vi spiste boller og hyggede, snakkede haveprojektet og vores mænd – tid var der slet ikke nok af – haha.
Da Iben kørte, fik Leander lidt mere mad inden han blev lagt ud og sove.
Jeg spiste frokost, og ladede mentalt op til vores løbetur. Leander sov kort, så han fik lidt mere at spise, inden jeg hoppede i løbetøjet.
Leander var Idag glad og tilfreds, og brokkede sig nærmest ikke på turen (9,5 km), jeg var ikke helt tilfreds – der var en meget hård modvind. Jeg havde Idag pulsmåler på (har jeg ikke prøvet før), den sagde at jeg lå på max puls i 35 min, er det godt eller skidt?
På turen hjem hentede vi Kristine og Josefine. I børnehaven fik pigerne kort mulighed for at lege.
Hjemme fik de hver en bolle, og slappede lidt af inden dans.
Thomas kom hjem, og kort tid efter kom Philip med papirer til underskrift, så nu er der bestilt en skydelåge incl montering i kælderen. Det glæder jeg mig rigtig meget til, så er det da hakket af.
Morfar kom næsten i det vi smuttede afsted. Jeg fik afleveret Josefine til dans, fortsatte hjem til farbror og tante, hvor Leander kunne være.
Hentede Josefine og afleverede Kristine. Josefine og jeg fik handlet, inden vi returnerede til en presset tante.
Derfra returnerede vi efter Kristine, også var det hjem.
Det er jo som bekendt den første i måneden, og der må forældrene kigge på de sidste 10 min. Dans (børnene har øvet sig, for at vise det), det havde en utjekket mor, mig, ikke styr på, så det var to skuffede piger der ikke havde vist mig hvad de kunne, øv. Bliver ked af det på deres vegne, ville jo virkelig gerne, men det lykkedes ikke. Jeg skal bare huske det næste gang, så må den have hele armen med billeder og video.
Hjemme fik jeg puttet Leander, imens pigerne spiste en portion morgen mad, det er lykken. Imens de spiste færdig tømte jeg opvaskemaskine, og fyldte ind i den igen, inden jeg fik puttet tøserne.
Derefter fik jeg lavet aftensmad (luksus rugbrød), og kaldt Morfar og Thomas hid. De var færdige, så nu er alle stolper til næste hegn sat.
Efter aftensmaden, var der dømt sofa og afslapning,

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 177 - Rengøring, oprydning og Trolls