Dag 283 - læsning og Morfar

Dag 284 – mormor-dag og oprydning

img_5827 img_5831

Onsdag 16/8
Det er mormor-dag, så vi er heldige at der kommer “redning”.
Oppe fik vi morgenmad, og mormor stødte til, altid en fornøjelse. I fik sendt morfar og Thomas afsted, inden vi drog afsted til skole med Kristine.
Jeg gik ind og fik “sat hende af”, også byttede Mormor og jeg, så hun også kunne de den nye klasse.
Derefter blev Josefine afleveret i børnehave. Leander var ikke helt tilfreds med ordningen.
Hjemme fik jeg ammet og puttet den unge mand, også gik Mormor og jeg igang med oprydningen.
Vi sortere papirer til den store guldmedalje, og jeg var så naiv at jeg troede Thomas og jeg skulle hjælpes om det, men igen endte det primært som mit projekt. (Jeg er åbenbart den der bliver mest irriteret over rodet).
Nå men da Leander var oppe igen, spise han en bolle og vi fik en kop kaffe/the.
Jeg fortsatte oprydningen, imens Mormor gik i haven med Leander.
De fik hoppet på trampolinen, og Leander nød det. Jeg talte med en skøn mor, det er jo også altid en fornøjelse. Min telefon er stadigvæk i stykker, så det betyder jeg kun kan tale i telefon, og ikke lave alt muligt samtidig med.
Lige da vi skulle spise frokost, havde jeg tid til frisøren. Så mig afsted, men det er heldigvis hurtigt klaret, så jeg var hjemme tidsnok til at sende Mormor afsted efter Josefine, så de kunne tage på museum, og jeg kunne putte Leander.
Imens han sov fortsatte jeg oprydningen, men det er ikke meget man når på små 45 min.
Mormor og Josefine tog Kristine med hjem fra skole, og med alle mand samlet, fik vi pandekager, inden Josefine og jeg kørte afsted efter aftensmad. (Thomas var netop ankommet).
Vi fik handlet, hentet medicin, været ved slagter og købt blomster til mormor (fordi hun hjalp med oprydningen slap Thomas).
Hjemme fik jeg lyn hurtigt lavet aftensmad, det var nemt for det bestod af en kombination af rester og “ny” mad, så alt i alt er super lækkert måltid.
Vi fik badet ungerne, og gik igang med putningen som Mormor kørte hjem.
Thomas og jeg droppede oprydningen, og smed os på sofaen, da medicin og madpakker var klaret.
Det bider os selv bagi, for så er der bare endnu mere oprydning i morgen, men jeg er bare så træt efter sådan en dag, hvor hvile er en umulighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 283 - læsning og Morfar