Dag 257 - 2. Kemo - feber og Moster Mie

Dag 258 – Mormor og morfars bryllupsdag

 

img_5605img_5606

Kristine har selv sat buketten sammen, mormor har alene klippet af for hende. Min dygtige pige, elsker at lege med blomster – hun har talent.

img_8202img_8206

Torsdag 20/7
Natten har været lidt bedre, men jeg er oppe en gang i timen, det begynder at kunne mærkes.
Oppe, fik Thomas og jeg ordnet medicin, morgenmad til Leander inden vi strøg afsted til Rigshospitalet.
Jeg kan godt mærke at jeg er helt ved siden af mig selv, fordi vi netop ikke er blevet indlagt. Det skulle jo være en lettelse, men mit indre bliver ved med at spørge, hvornår skal vi afsted. Vi bliver agtpågivende, og holder vejret til vi er igennem. Underligt det er sådan, også er det endda sidste gang i denne omgang.
Hjemme igen, fik vi morgenmad, Thomas og børnene havde været afsted efter materialer, og Moster Mie havde løbet. (Hvem der bare kunne hoppe i løbeskoene og nyde turen, det må blive når jeg bliver 27 år igen).
Derefter var der dømt hygge, Moster og tøserne kørte afsted for at handle, imens slog Leander og jeg græs. Det endte desværre med at jeg fik kørt hans ene kanin over med græsslåmaskinen, så jeg har begået er mord. Leander lignede bestemt ikke en der havde i sinde at tilgive mig foreløbig. Nu kan jagten på en ny så gå ind.
Pigerne var noget fortørnet over at jeg kunne finde på det, selvom jeg forsøgte at forklare at det altså ikke var med vilje, og at jeg jo blev nød til at købe en ny.
Jeg fik puttet Leander til lur, vi smuttede afsted ud i verden (Waves), for at se om vi kunne få en ny. Meningen var også at vi skulle handle til aftensmaden, men det lykkedes os heller ikke.
Det er nemlig mormor og morfars bryllupsdag, og da de rejser i morgen tidlig, tager de en overnatning hos os.
Hjemme fik vi igen sen frokost, ryddet op, og ordnet vasketøj.
Moster Mie og jeg blev enige om at vi først ville handle når Mormor og morfar kom. Vi kørte dog et smut ud for at kæbe jordbær (der var udsolgt).
Det passede lige at de var ankommet, og Leander blev vanen tro meget begejstret for at se sin morfar.
Moster Mie og jeg kørte afsted, mormor og morfar hyggede med børnene, og Thomas knoklede.
Hjemme fik vi kreeret (efter egen mening) en lækker menu, og forberedt desserten.
Vi spiste, Leander blev puttet, og vi fik lavet desserten klar, imens Moster Mie tog af bordet og ordnede køkken.
Vi serverede chokolademuffins med saltkaramel i midten (flydende indre, laves ofte med chokolade), hindbær og vaniljeis. Det er absolut ikke sidste gang vi laver det.
Pigerne hyggede i sofaen, indtil Mormor puttede pigerne, med råhygge.
Vi andre fladede ud i stuen, og inden vi gik i seng fik morfar spulet vores afløb, da det har tendens til at løbe over når vi tømmer badekaret.
Vi krydser fingre for en roligere nat, det må vel komme. I morgen er sidste kemo i denne serie, er noget spændte på hvordan det forløber sig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 257 - 2. Kemo - feber og Moster Mie