Dag 258 - Mormor og morfars bryllupsdag

Dag 259 – sidste kemo i denne omgang

img_5609 img_5616 img_5617 img_5621

Fredag 21/7
Leander vågnede 2 min efter at Moster Mie var kørt afsted med Mormor og Morfar, jeg havde ellers regnet med at vi skulle tage turen afsted med dem, men nej. (Det betyder ikke at han ikke fortsat er vågne x mange om natten).
Vi stod op, gjorde os klar til at kørte til Rigshospitalet, hvor vi er heldige så for sidste gang i forhåbentlig lang tid.
Vi kom hurtigt derind (trafikken er en leg), og parkering ligeså. Det bliver nok noget ganske andet når ferien slutter, og hverdagen banker på.
Kemoen var hurtigt klaret, vi mødte skønne L, som fejler det samme som Leander. Det er en fornøjelse at tale med nogle som kender sygdommen på samme måde som os, der er tillige kun 5 uger imellem drengene, så det i sig selv er en bonus.
Hjemme fik vi morgenmad, alt for sent endnu engang, det vil sige Josefine og Moster Mie sov næsten til vi var hjemme igen, er det ikke vildt? (Men også lidt dejligt).
Der blev hygget, Thomas havde været ude og løbe (bliver altså misundelig – igen).
Vi snakkede om dagen, vejret er ikke rigtig til udendørs aktiviteter, så vi endte med at tage en tur på Greve museum (vi konkluderede at vi godt turde med Leander i bæresele), det er nok heller ikke et sted der umiddelbart overrendes af børn, ganske rigtigt.
Det er en særudstilling om DR’s børnetime igennem årene, med en guidet tur med spørgsmål fra Hr. Skæg (man skulle følge spor, og svare på spørgsmål), Kristine syntes det var sjovt, og Thomas, Moster Mie og jeg fik genoplivet gamle barndomsminder. Vi fik Bl.a. Mulighed for at dreje på kassen med fremsyn for dig (barnet der sidder med en bog og store briller), vi fik lov at slå på tv’et for at skifte kanal (Bullerfnis), og så Elvis Burgeren og Score Kajs tøj. Vi var begejstret, ikke mindst fordi vi var de eneste, det var nemt at overskue og ungerne syntes det var hyggeligt.
Bagefter gik vi en tur i “stuehuset”, hvor vi Bl.a så en alkove, Kristine syntes den var fed, og ville vildt gerne have en selv. Vi så også en udstilling med en tidslomme, hvordan man boede, tøj og bil. Samt billeder og interview med “gamle” Greve borgere, og billeder fra før den voksede sig så stor som den er nu. Bestemt et besøg værd, vi skal helt sikkert derud igen. Om ikke andet er haven på en solskinsdag helt sikkert også et besøg værd. Der er meget flot, og det klares Nemt på en time, hvilket ungerne kan lide.
Hjemme spiste vi frokost, Leander faldt i søvn i bilen, og jeg kunne bære ham i seng.
Vi slappede alle af på sofaen (jeg gik op i seng), da vi var oppe igen, altså Leander og jeg, bagte jeg vafler til eftermiddagskaffen, det passede perfekt, for så kom Moster Mette og Karoline.
Vi spiste vafler og hyggede alle mand, inden aftensmaden blev lavet.
Efter spisning var det putte tid for se små, Karoline sover med det samme, Leander er noget svære at lokke en lur ud af.
Vi har aftalt af vi skal holde biograf med pigerne, se film, spise fredagsslik og hygge. Men aftensmaden var først sent færdig, så vi spiste i sofaen imens vi så “Syng”, bestemt en film der kan anbefales. Fuld af skøn musik, og en fin historie.
Da filmen var slut blev pigerne ligeledes puttet, Josefine skulle sove sammen med
Moster Mette og Kristine med Moster Mie.
Det var meningen vi voksne ville se film bagefter, men Moster Mette og jeg skal forbi Karina (fra min mødregruppe med Josefine), for at kigge på en klapvogn.
Vi smuttede afsted, men inden vi var hjemme igen var klokken mange.
Vi så derfor blot lidt venner, inden vi alle sammen gik i seng.
Skønt at være sammen med mine søstre og ikke mindst min niece. Det er med at trække alt ud af disse stunder, inden vi ser os om skal hun starte i vuggestue, og Leander og hende kan ikke længere være sammen, da Karoline jo af gode grunde endnu ikke har haft skoldkopper.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 258 - Mormor og morfars bryllupsdag