Dag 196 - kemo og fødselsdagsforberedelse

Dag 197 – fødselsdag for guldet

Billederne ligger på det andet kamera, så kan ikke lige lægge dem op 🙈

Vi var tidligt oppe, så der blev lavet dej til pølsehorn, inden Moster Mie blev “vækket”, og Leander puttet, så vi kunne løbe en tur, inden farmor diskede op med lækker morgenmad.
Thomas, Moster Mie og jeg fik tilbagelagt 6,2 km, alle glade for at komme afsted, og nogle mere stolte end andre. Jeg – yderste taknemmelig for muligheden.
Vi spiste skøn morgenmad, derefter var alle mand en tur under bruseren, Thomas fik tændt grillen, inden han lige fik ordnet lidt i haven.
Da alle mand var i tøj, overtog farfar grillen, og vi fik serveret mad og drikke. Gæsterne kom lidt drypvis, men det lykkedes at få alle samlet om bordet. Det vil sige jeg servicerede børnene, fik givet Leander mad, inden han blev puttet.
Da han sov,fik jeg hygget med gæsterne og spist.
Vi fik ryddet Af bordet, gæsterne fortrak til terrassen, hvor ville jeg ønske vi var kommet længere med have projekter, men vi har kun to arme og to ben, så med 3 små børn, så må alle andre bære over med det, og glæde sig over det trods alt er os der lever i rodet.
Der blev serveret kaffe og kage, mere leg på terrassen, inden grillen atter blev tændt og vi spiste pølser og rester af kødet og tilbehør.
Vores gæster kørte hjem lidt efter lidt, til sidst da børnene var puttet, hyggede vi med Moster Mette, Dennis og Moster Mie. Liv fik lov til at sove hos os, så hyggeligt med den mulighed.
Da Moster Mette, Dennis og Karoline kørte gik vi i seng.
En dejlig dag er til ende, jeg er glad for vi har fået holdt fødselsdag for mine kære, og vi nu kan vente til oktober til næste omgang.
Det er hårdt og dyrt at have gæster, men hvem ville undvære glæden i børnenes øjne, når der bliver sunget for dem, eller når de pakker gaverne op?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 196 - kemo og fødselsdagsforberedelse