Dag 253 - udskrevet og farfars fødselsdag

Dag 254 – fødselsdag og indlæggelse

img_5557 img_5561

Efter en urolig nat, var Leander tidligt oppe. Han fik medicin og mad, og jeg fik lov til at sove lidt mere, jeg er træt af at være træt, men når man er oppe så mange gange på en nat, så er det altså vilkårene.
Leander blev puttet, vi skal til fødselsdag hos Anders, og aftalen er at vi siger til når Leander er oppe igen, så kommer vi.
Vi endte med at vi alle havde været i bad, fået lavet perleplader og pakket ind, og hygget omkring, inden Leander var vågen.
Vi kørte afsted i samlet flok, og ankom til et veldækket bord, med alt hvad vi kunne ønske os.
Der blev larmet (lidt for meget), leget og fjollet, og ikke mindst hygget med Anders, Rita og hans forældre.
Da Per og Ellen kørte, fik vi mærket på Leander, temperaturen var steget, så vi valgte at pakke sammen og drage hjemad. Hjemme fik vi puttet den unge mand, inden vi fandt lidt mad frem til pigerne, og vi faldt om på sofaen.
Det er hårdt at være sådan på tur.
Da Leander var oppe igen, fik vi gjort klar til aftensmad, han temperatur er fortsat stigende. Øv.
Da vi havde spist, og inden det var badetid, blev den målt igen. Denne gang lå den på 38,4 (38,5 så er der ingen vej tilbage), men de ville gerne se os derinde.
Jeg pakkede sammen, Josefine ville gerne med, det fik hun lov til.
Vi drog afsted, lægen kiggede på den unge mand, fortsat tilfreds. Men da hans immunforsvar er lav, skal vi blive natten over, så de kan reagere hurtigt hvis feberen stiger voldsomt.
Kristine og Thomas hyggede hjemme ned film og slik (det er vel søndag), Josefine, Leander og jeg slog folder på Rigshospitalet.
Irriterende, men det er jo det bedste for Leander, også er det det man gør. Vi er trætte og frustreret, men det hjælper ikke noget. Der er lang vej igen, hvor lang ved ingen.
Leanders blodprocent er faldet, så han skal have blod, men det kan så først blive i morgen tidlig, da man ikke må give blod om natten/aftenen.
Havde vi vidst at dette var konsekvensen ved at give den fuld skrald i weekenden, var vi blevet hjemme. Stoler efterhånden på at Rigshospitalet godt kan fungere uden os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 253 - udskrevet og farfars fødselsdag