Dag 252 - indlagt

Dag 253 – udskrevet og farfars fødselsdag

img_5556

Leander vågnede omkring kl. 5, der blev skiftet ble, og samtidig passede det med at han fik taget blodprøver og fik antibiotika.
Jeg fik lokket sygeplejersken til at spørgen lægen om vi måtte tage på orlov indtil stuegang, og det tog ikke mange minutter før Leander og jeg sad i bilen på vej til Greve.
Vi kom hjem til et sovende hus, Thomas tumlede ud af sengen da han hørte døren gå.
Det var et glædeligt gensyn, vi fik gjort klar til morgenmad, pigerne stod op, de kunne slet ikke forstå at vi allerede var hjemme.
Vi spiste, gik i bad (alle 5), og gjorde os klar til fødselsdag hos farfar senere (man er vel optimist).
Det endte med at vi strøg ud af døren, og landede på stuen til kl. 10 (hvor jeg mente vi skulle have antibiotika igen omkring kl. 10.30, men det var slet ikke så tidligt).
Vi skulle alligevel vente på lægen, så det endte med at vi gik en tur, også ville de ringe efter os.
Men pigernes ben er desværre sådan indrettet at hvis ikke de skal til en legeplads, så virker de ikke, så efter rigtig meget brok, hvor vi ikke engang var nået til Østerbrogade, vendte vi om, og tøserne endte på legepladsen (jep, den kamp tabte vi).
Jeg gik med Leander, med håbet om han faldt i søvn, men nej, der var alt for meget at opleve i Fælledparken.
Vi gik tilbage på stuen, da toilettet kaldte for pigerne. Det passede lige med at lægen kom for stuegang, hvor heldig har man lov at være.
Han var tilfreds, og vi kunne tage hjem med antibiotika i sonden. (Vi fik bare ikke lige svar på hans blodprøver, som jeg ellers plejer).
Vi skyndte os derud af, i Greve delte vi os, Thomas og Leander satte pigerne og jeg af ved centeret for at hente medicin til Leander, imens Drengene købte fødselsdagsgave til farfar.
Samlet rundede vi lige Pileås, hvor der blev givet medicin, pakket sammen, også afsted igen.
Vi ramlede lige ind i kø, stoppede i Solrød for frokost, vi var ikke de eneste der havde fået den ide.
Leander faldt heldigvis i søvn på turen derned, men det holdt hårdt. Det var alene takketvære Kristine. Hun kan altså noget helt særligt for sin bror.
Fremme forsøgte vi at få Leander til at sove mere, men det lykkedes ikke.
Da alle mand var samlet, fik vi varm chokolade, boller og lagkage, inden der var dømt rundbold i haven med alle mand, hvor var det skønt at være sammen på den måde.
Efter endt kamp blev der spillet fodbold, lavet akrobatik, og leget i skyggen, en fornøjelse.
Klokken var efterhånden mange, og jeg fik puttet Leander, men han sov først da alle var bænket om bordet og var igang med at spise, så jeg spise nærmest selv. Og jeg var vel knapt færdig da han vågnede igen.
Vi fik pakket sammen, og kørte hjemad. Alt for sent, med meget trætte børn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 252 - indlagt