Dag 251 - farmor forkælelse og SIV-huset

Dag 252 – indlagt

img_5512 img_5523 img_5534 img_5550 img_5552
Leander vågnede omkring kl. 5 med feber 39,1 så er der ingen vej tilbage, så Leander og jeg pakkede sammen for at tage på Rigshospitalet.
Da Thomas har sidste dag inden ferien, så kunne pigerne jo ikke være hjemme. Gode råd var dyre, ingen der lige kunne hjælpe, så Thomas satte dem af hos Leander og jeg.
Vi er isoleret på stuen, så det bliver en lang dag.
Thomas havde heldigvis taget boller med ind, så var morgenmaden reddet.
Leander var urolig og skift tilpas, men glad for at se pigerne, og samtidig var han ret irriteret. Det er ikke så nemt at finde rigtig ro når de flyver rundt i sengen, og ser tv.
Det gik, Thomas kom heldigvis til frokost, han havde sørget for at der var pizza og sandwich med, så kunne vi få lidt at spise, inden pigerne og ham kørte ud i verden.
Det passede med at han kom samtidig med stuegang, og da hans immunforsvar er lavt, så skulle vi være indlagt til lørdag, og han skulle have 3 doser medicin intravenøs, inden der tog stilling til det videre forløb.
Så det bliver endnu en nat på Rigshospitalet.
Thomas og pigerne kørte afsted efter fødselsdagsgave til Anders (vi skal til fødselsdag der søndag), og fortsatte hjem til Jan og Rannva, og deres dejlige børn. Havde håbet vi kunne være samlet, men det var så ikke Idag.
Leander og jeg forsøgte at slappe af, men det var ikke så interessant, og det er ret svært at underholde, når man er isoleret på stuen.
Det lykkedes mig at få puttet Leander i rimelige tid, og da han sov, fik jeg tændt alarmen, og jeg gik selv i køkkenet efter lidt snack og drikke, det er jo fredag.
Tilbage på stuen stod den på mere afslapning, der blev brugt rigtig meget tid på medicin frem og tilbage, så det endte med at jeg først havde “ro” på stuen kl. 23, også var der larm fra stuen ved siden af, så det blev ikke til så meget søvn, og slet ikke fordi Leander foretrækker at ligge i min armhule på tværs i sengen.

dagen Idag var også der hvor Leander lærte at drikke af et sugerør.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 251 - farmor forkælelse og SIV-huset