Dag 325 - Thomas og tøserne drager på ferie

Dag 326 – Farmor og indlagt

img_9316

20170928_114917

Torsdag 28/9

Det er underligt, når man ikke har pigerne og Thomas hjemme, så har vi jo pludselig al verdens tid, såda Leander og jeg stod op, fik han lidt morgenmad. Jeg fik lavet og givet medicin, og farmor stødte til.

Vi hyggede i køkkenet, inden vi rykkede i stuen. Jeg gik i bad, og inden jeg så mig om skulle Leander puttes til sin første lur.

Det er hyggeligt med selskab, vi fik vel egentlig ikke rigtig lavet noget, jeg lavede blog og farmor forkælede farfar og jeg. Igår var det en skøn varm dag, og idag er det blevet efterår. Underligt som vejret skifter, men det er normal efterår i Danmark, man vender sig til det.

Bliver mindet om hvor fantastisk vejrets skiften er, ville nu ønske at jeg kunne få lidt sol og sommer, men sådan skal det ikke være lige nu, det bliver spændende at se hvordan fremtiden bliver, når først vi efterhånden får nogle svar på alle Leanders test.

Der var rester til aftensmad, farmor og farfar skal til Solrød og spise, så Leander fik rester fra igår, det var ikke lige så stort et hit idag, inden badet kaldet. Jeg sagde farvel til farmor og farfar, og da de var kørt fik jeg puttet den unge mand.

Jeg havde sådan en urolig fornemmelse i maven, måske det er fordi jeg nu er “Alene” hjemme, og ikke kan sparre med Thomas, eller også er det fordi der er noget galt. I hvertfald aflyste jeg den aftale jeg havde med skønne Iben, og det var godt det samme. Leander vågnede pjevset og med feber 38,6 – så vi endte med at trille imod Rigshospitalet.

Der var ikke noget at sige i hans blodprøver, men hans infektionstal er fortsat stigende, hvilket selvfølgelig ikke er godt, men vi ved jo godt det skyldes at sygdommen er tilbage, det er bare et spørgsmål om at vi skal have lidt flere svar.

De er endnu ikke kommet, hvis man ser bort fra ultralyden.

Vi skulle blive til en overnatning, så vi kunne tale med lægen ved stuegang, de var ikke bekymret. Og jeg fik ro i maven da jeg landede på afdelingen. Så noget godt kom der ud af det, om end lidt søvn havde været rart.

Der er altid meget uroligt, og da der er kommet et nyt barn på afdelingen er der lidt mere støj fra stuen ved siden af end vanligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 325 - Thomas og tøserne drager på ferie