Dag 278 - status - den store af slagsen

Dag 277 – farmor og farfar-dag

img_5797 img_5793

Onsdag 9/8

Så blev det farmor-dag, men Idag kommer farfar med.

For første gang siden Kristine er startet i skole, kom vi frem til skolen inden den åbnede, så der blev mulighed for lidt leg inden vi kunne gå afsted for at aflevere Josefine.

Josefine blev afleveret i børnehaven, og hjemme kunne jeg amme Leander, og putte ham i barnevognen.

Jeg gik igang med oprydning, og det passede med af Farmor og farfar kom, og så gik farmor og jeg igang med køkkenet, da det var ordnet, fortsatte farmor med at støvsuge og vaskegulv, og jeg ordnede vasketøj.
Da Leander var oppe spiste vi en bolle sammen alle 4, inden farmor overtog den unge mand og jeg kørte afsted for at handle lidt, der er et ret tomt køleskab.

Det var dejligt lige at være ude igen, min telefon er gået i stykker, så batterier går ret hurtigt død for strøm, men jeg kan ikke helt tage mig sammen til at få sendt den afsted, men det betyder jo at kontakten til mig er noget ustabil.

Hjemme igen spiste Leander frokost, farmor lavede frokost til os, jeg ammede den unge mand Inden jeg puttede han i barnevognen og gik en tur.

Da han sov, spiste vi tre en lækker frokost som farmor havde fremtryllet. Føler mig heldig med så stærke kvinder til at inspirere.

Vi fortsatte med vasketøjet, og da Leander var oppe igen pakkede farmor og jeg sammen, og gik afsted efter Kristine og Josefine. Kristine skulle vise sit nye klasselokale frem, så det tog sin tid. Leander ville rigtig gerne lege, så det fik han lov til, han rutchede (inspireret af andre drenge), og Kristine tog han også med på et par ture. Vi gik derfra hen for at hente Josefine, og hjemme var der leg og is i haven, indtil Thomas kom hjem fra arbejde.

Da han var hjemme endte det med at vi, Josefine, Thomas, Leander og jeg kørte afsted efter lidt til aftensmaden, og fisk.

Josefine og jeg klarede fakta, og Thomas og Leander købte fisk.

Hjemme blev maden lavet færdig, med god hjælp fra Farmor. Der blev spist lækker grillet laks, inden det var badetid og sovetid for børnene.

Kristine havde dog læsning for, det skal vi lige vænne os til, at der er lektier,
Det skal også skemasættes, men har endnu ikke fundet pladsen/tiden til det, men det kommer i weekenden, så bliver skemaet blot udvidet endnu mere. A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 278 - status - den store af slagsen