Dag 229 - mormor, pavillon og Iben-tid

Dag 230 – farmor og whiteboard

img_2371 img_5273  img_5281 img_5285 img_2379

Underligt, men vi glæder os til lidt mørkere tider. Leander står op sammen med fuglene, så vi er trætte.
Pigerne er i den grad ferieklar, men jeg kan ikke rigtig overkomme at have dem hjemme hele ferien, men nu må vi se hvordan det kan lykkedes os.
Vi fik sendt både morfar og Thomas afsted, også gik vi afsted med Kristine i skolen, og på denne anden sidste dag inden sommerferie lykkedes det os at hun var en af de første til at blive afleveret, det tager åbenbart langtid for os at komme ud af døren i ordentlig tid.
Josefine blev derefter afleveret efter et toilet/amme-stop hjemme. Leander faldt i søvn på turen hjem.
Han er mest begejstret for kartofler og bearnaise sovs, så det er faktisk det eneste han spiser – han ender med at hade det når han bliver rask.
Farmor kom, og havde dejlige boller med. Det passede med at hun kom samtidig med at Leander vågnede.
Vi spiste boller alle 3, det var skønt at se Leander spise andet end kartofler, så sker der da lidt variation.
Derefter fik vi ryddet op i køkken og stue, ordnet mere vasketøj. Inden vi gik en tur udenfor, Farmor og Leander hyggede imens jeg kørte på apoteket.
Dejligt med tid for mig selv, det er tiltrængt. Hjemme igen, endte det med at Leander blev puttet, han havde spist frokost.
Bagefter spiste farmor og jeg, jeg kørte afsted efter Josefine, og videre til tandlæge. Hun klager over ondt i den ene tand, og efter et røntgenbillede (der blev taget 5, uden der egentlig var et der var godt nok), og kig fra tandlæge kunne vi køre beroliget hjem, der var intet at se, og hun reagerede ikke på de ting ser blev gjort ved hende. Sådan, så kan vi gå sommerferien I møde uden tanke på det.
Vi fortsatte til skolen, hvor Zoe og Kristine blev hentet, hjemme var Leander oppe igen.
Der var trampolinleg i haven, og farmor havde en kage i ovnen (jeg havde bananer der skulle bruges). Morfar kiggede ind på turen efter et cykelstativ, og Leander var begejstret. Han havde svært ved at forstå han kørte igen.
Vi spiste kage og hyggede os, farmor forberedte aftensmad og jeg forsøgte at navigere i hop på trampolin, tilfredsstille tvær ung mand der havde sovet for lidt.
Vi endte med at gå udenfor til pigerne, så var han glad. Han nyder at komme ud, det samme gør jeg. Og Idag hvor der ikke er sol kan han jo noget nemmere kravle frit omkring.
Zoe blev hentet, vi spise aftensmad og ungerne blev puttet. Farmor kørte hjem, efter hun havde plantet to krukker til. Det er vist på tide vi får plantet krukker til med sommerblomster, men sådan er det jo med vores have projekter.
Vi gik omkuld på sofaen, vi er trætte.
Nå ja Leander har hygget sig med en whiteboard tusch, så vi har vel nærmest fået håndvasket køkkenet af farmor i eftermiddag, men Leander havde en fest.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 229 - mormor, pavillon og Iben-tid