Dag 88 - kemodag

Dag 89 – Farmor dag og kaffedate

Hold nu op en nat – arg.

Oppe blev der spist morgenmad, Morfar kiggede ind til Leanders store begejstring. Josefine var bestemt ikke klar til at stå op, så hun var ret sur over at hun skulle i børnehave.

Vi fik alle mand tøj på, og inden vi så os om var klokken blevet mange, så Thomas måtte haste afsted med Kristine, der er emneuge, så hun skulle ikke være i sin normale klasse. Det gav en del forvirring. Thomas kom hjem for at hente Josefine, det passede med at jeg lige havde lagt Leander.

Jeg fik sat to maskinfulde tøj over, og skrevet blog indlæg, det passede med at Farmor kom i det jeg fik lagt det op. vi gik igang med køkkenet, men Leander vågnede ret hurtigt, så vi fik en bolle, og hyggede lidt med Leander.

img_2939

Vi gik ovenpå, og der blev lagt vasketøj på plads, og lagt sammen. Det er så dejligt, Leander var i et vældigt humør, så han lå i vores seng imens.

Iben kom med kaffe, vi hyggede med Leander i stuen, og Farmor gik og nussede, nussede om os, og Leander. Det var så hyggeligt, Leander fik kartoffelmos, og inden vi så os om var det medicin-tid og putte-tid. Leander blev lagt i barnevognen, og Farmor og jeg startede rengøringen af vores ovn. Ovnen har selvrens, der kan man bare se, vi har haft den ovn i snart to år, og først idag fandt jeg ud af det.

Jeg gik op og lagde mig i sengen, og Farmor lagde sig på sofaen. Men inden vi fik set os om, skulle jeg afsted efter pigerne, så det blev til en halv times pausen, men det skal man heller ikke kimse af.

Jeg fik hentet Josefine, hun havde været ret sur i formiddags, men det havde hjulpet da hun havde fået noget at spise. Vi skyndte os afsted til skolen, men den her emneuge er ikke så nem at finde rundt i. Så vi blev sendt til forskellige lokationer, men det endte med at pigerne kom, som skoledagen var forbi. Puha, det var heldigt, Josefine og jeg havde også rendt rundt efter både Kristine og Rebecca i 20 min, uden succes.

Tøserne var hurtige til at pakke sammen, så vi hastede over til lægen. Skæbnen ville at vi ikke kunne komme til med det samme, så der blev tid til toiletbesøg, højt læsning og leg. Vi blev kaldt ind, og Josefine endte med at starte (Hun var meget modvillig), så det endte med at hun skred igennem to vaccinationer, men de blev klaret. Så var det Kristines tur, hun holdt Rebecca i den ene hånd, og mig i den anden. Hun sagde ikke en lyd, og var så sej. Mor hjertet svulmer, og jeg bliver så stolt.

Vi hastede ud til bilen, og jeg kørte pigerne hjem til Rebecca. Vi endte med at stå og sludre, Josefine stampede i gulvet, og til sidst havde hun altså mistet tålmodigheden. Så vi kørte hjem igen. Hjemme var Leander klar til leg igen (Han var ikke rigtig frisk). Vi fik eftermiddagskaffe, det vil sige Leander var ikke imponeret over arrangementet, så han spiste ikke rigtig noget.

Derefter blev han ammet, og Josefine fik lov til at se lidt tv. Jeg kørte til centeret for at handle, og Farmor hyggede med børnene.

Hvilken befrielse, jeg gik ind til AnneMette (Kop & Kande), og fik en sludder og handlet lidt forskelligt. Det var så hyggeligt, fik også hilst på Henriette (kollega), det føltes helt hjemligt. Derefter gik turen til Fakta, og sluttelig til fiskemanden efter Laks.

Hjemme fik jeg ammet Leander (det havde vist været lidt presset), jeg puttede ham i barnevognen, og derefter gik Morfar en tur med ham. Imens kokkerede Farmor og jeg aftensmaden. Blev helt stolt af alle de farver vi fik kreeret til vores tallerken.

Leander vågnede, og Farmor hentede ham. Vi fik lavet aftensmaden færdig, og så blev den serveret. Men Josefine skulle på toilettet, og Leander mistede ret hurtigt tålmodigheden. Så jeg kørte sammen med ham, for at hente Kristine. Derhenne kunne Rebecca og Kristine vise deres dansemoves, det var rigtig sjovt at se, men Leander er træt, så tålmodigheden blev hurtigt sat på prøve, så vi kørte hjem igen.

Hjemme var det badetid, jeg smuttede med sammen med Leander, det er altid et hit. Han er ved at have lært at når han begynder at få tøjet af, så skal han i bad, men han har ikke rigtig koblet den med at han skal ud af badet på et tidspunkt.

Leander var meget træt, så jeg skyndte mig at få ham puttet. Derefter fulgte pigerne. Det passede med at Thomas kom hjem som pigerne skulle sove. Da alle 3 var puttet, spiste Thomas og jeg aftensmad, og derefter var der afslapning i sofaen sammen med Farmor og Morfar.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 88 - kemodag