Dag 261 - kantfliser og Lolland

Dag 262 – Knuthenborg, løbetur og farfar/farmor-hygge

img_8252 img_8265 img_8271 img_8275

Mandag 24/7

Oppe, fik vi klaret morgenmad, og lagt en slagplan.
Vi har besluttet at tage i Knuthenborg.
Vi fik alle sammen taget er bad, og gjort os klar til at tage afsted, når Leander er vågnet fra sin formiddagslur.
Da han var oppe, fik vi pakket set sidste, og så kørte vi afsted. Først på apoteket efter vabelplaster og allergimedicin, derefter hos farmor og farfar efter rabatkuponer til indgangen til Knuthenborg, og derefter ramte vi Knuthenborg. Der er sket meget siden vi begge arbejde der, tænk der nu er 8 kasser, vildt nok.
Vi startede med aberne (jeg konkluderede at der nok ikke ville være så mange der, når de lige havde åbnet). Det var en fejl, for der var proppet med mennesker, og Thomas og jeg kan godt mærke at vi stresser vildt meget, selvom vi endnu sidder i en bil.
Vi gik ud for at kigge på dem, men pigerne har været der så mange gange, at de egentlig er ligeglade, og Leander var ej hellere synderligt interesseret. Vi gik ind til lemurerne, her fandt Leander lidt mere interesse for aberne, for de bevægede sig, og kom tæt nok på, at han kunne opdage dem.
Derfra kørte vi videre, børnene er ret ligeglade med at se på dyrerne i gennem bilruden, Leander har ret svært ved at holde interessen.
Vi kørte til gederne, det var en succes, om end Kristine var bange for at de ville stange hende. Derefter kørte vi videre til kænguruerne og fuglene. Leander var noget mere begejstret for fuglene, men der kommer man også ud og kan se dyrerne tæt på.
Vi endte med at køre hjem, idet pigerne har oplevet det så mange gange, at det ikke er vigtigt for dem, og Leander er træt.
Vi kørte ud, Leander faldt i søvn med det samme, og hjemme igen blev han puttet i vognen. Thomas måtte trille en lille tur med ham, men så sov han også videre.
Vi spiste frokost, Moster Mette og Karoline kiggede forbi. Da de kørte, gik pigerne ovenpå for at lege og vi hvilede på sofaen.
Da Leander var oppe igen, fik vi pakket sammen. Jeg hoppede i løbetøjet, og Thomas tog børnene med ud til Farmor og farfar.
Jeg bevægede mig ud på en 14 km tur, det skal jeg i følge planen. De først 7 km gik egentlig ok, men derfra gik det bare ned af bakke – for pokker hvor var set hårdt, og med 100 pauser blev tiden på ingen måde noget at prale af. Men jeg kom afsted, og det var vel det vigtigste.
Jeg ankom til Farfar og farmor, hvor Thomas smuttede ud af døren for at løbe, imens fik Leander en ordentlig portion mad. Det er så dejligt når han spiser.
Da Thomas var retur igen, tog han et bad inden vi spiste lænker aftensmad, og sluttede med skøn dessert.
Børnene var trætte, så vi skyndte os hjem for at de kunne blive puttet.
Da ungerne sov, faldt vi omkuld til venner på sofaen. Det er skønt med ferie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 261 - kantfliser og Lolland