Dag 216 - indlagt/orlov og reflektion

Dag 217 – udskrevet

img_5135 img_5137 img_5140 img_5144 img_5148 img_5151

I nat var det Leander der var urolig, han kan ikke rigtig finde ro, det er meget tydeligt at prednisonolen har gjort sit indtog, også på humøret.
Han faldt først i søvn kl. 22 og var klar kl. 6, dvs helt klar var han ikke.
Vi gik tur på gangen, talte med sygeplejerskerne, jeg fik et bad, han fik medicin.
Kl. 8 kom vores sygeplejerske, og Leander fik sin kemo og der blev taget blodprøver, bagefter blev han koblet fra væsken, hvilken befrielse.
Det endte med han faldt i søvn ved mit bryst, inden han fik taget blodprøver, så det sov han fra. Skønt det kan lade sig gøre.
Jeg hentede morgenmad, og derefter sov/slappede jeg af indtil Leander vågnede igen.
Det var jo bare at vente til lægen var tilfreds med hans infektionstal og vi fik lov at komme hjem med antibiotika i sonden.
Kl. 10 fik han antibiotika, og vi var heldige at svar på blodprøver var kommet.
Hans infektionstal er faldet fra 88 til 44, og de havde sagt det skulle være under 50 før vi fik lov at gå hjem 💪🏻
Vi pakkede sammen, og fik besøg af A og hans skønne mor. Så der var underholdning på stuen, imens jeg fik pakket sammen.
Vi skyndte os ikke, men til sidst mistede Leander tålmodigheden, han kunne godt se hvad vi arbejdede os hen imod, så nu ville han bare hjem.
Vi slog er smut forbi Thomas, han havde brug for at kramme Leander. Det er hårdt at blive berørt af de andre familiers skæbner og historier, især når man så ikke er derinde.
Hjemme var farmor i fuld sving, så der duftede af nybagte muffins og rengøring. Luksus.
Vi spiste frokost, og derefter tog farmor Leander i barnevognen, imens jeg smed mig på sofaen til hvile. Det er tiltrængt efter et par nætter på afdelingen.
Det endte med at Leander vågnede, fik lidt at spise og sov videre på sofaen, men ikke i en position/plads hvor jeg kunne lægge mig ned også. Hyggeligt var det at betragte vores smukke søn, i sin søvn.
Farmor hentede tøserne. Da de kom hjem var Leander lige vågnet, og vi blev forkælet i køkkenet med boller og muffins. Og pigerne fik selv lov til at pynte deres, så var lykken gjort. Priser mig lykkelig for farmors overskud og kreativitet, så tøserne virkelig får lov til at brilliere.
Thomas kom hjem lige i tide, hvor jeg var ved at miste tålmodigheden, og skulle afsted efter vand til medicinen.
Vi fik den udleveret fra afdelingen, men den var ikke blandet. Så jeg afsted på apoteket efter vand, så jeg var sikker på det var sterilt og det helt korrekte antal ml.
Hjemme fik vi givet Leander medicin, også endte det med at Kristine kørte med farmor hjem.
Josefine skal til børnefødselsdag i morgen, så hun skulle blive hjemme.
Da de var kørt, kunne vi spise rester af aftensmaden, Leander var træt så han blev puttet tidligt, også var der dømt hygge på sofaen med Josefine.
Hun blev puttet efter Disney Sjov og fredagsslik, og Thomas og jeg gik omkuld på sofaen.
Vi så Bl.a program om vores regentpar, hold op hvor har Prins Henrik stået model til meget, får jo helt lyst til at sende ham er klap på skulderen.
Vi er trætte, men bekymringerne tager lige nu desværre overhånd, for hvad nu hvis, hvorfor er Leander så utilfreds etc.
Vi ved det, vi skal nyde nuet og være i det. Stole på at han har det lige nøjagtig så godt som han ser ud, og nyde nuet trods lige op og nedture.
Må alle der læser med sætte pris på livet i al almindelighed – det gør jeg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 216 - indlagt/orlov og reflektion