Dag 167 - Rigshospitalet og ny sonde

Dag 168 – kaos og fødselsdag

Glemte billederne i dette kaos, undskyld.

Så starter ræset; Oppe, kom jeg i tanke om at jeg da havde glemt at jeg havde lovet at bage pølsehorn til barnedåben, så jeg skulle have handlet inden Thomas kørte.
Inden vi kom så langt, kunne vi konstatere at Leander skulle have et bad. Det fik han, og vi kunne se plastret på sonden trængte til en reparation.
Jeg gav Leander tøj på, men idet blusen skulle over hovedet, lykkedes det Leander at hive sonden op. (Så var der bare lige en lille udfordring mere).
På Rigshospitalet kunne jeg først ringe ind og aftale efter vagtskift, også blev jeg sur.
Så vi fik ordnet børnene, Thomas afleverede pigerne med Leander siddende i bilen, imens jeg handlede ind. Vi byttede så på parkeringspladsen ved skolen, så Thomas kunne komme på arbejde uden en afstikker til hjem igen.
Jeg kontaktede Roskilde sygehus, de ville gerne lægge sonden, men his dem skal lægen være tilstede. Så det kunne også først bliver efter vagtskifte, jeg takkede ja og sparede derned i hvertfald en time i mit program.
Hjemme fik jeg ammet og puttet Leander, så fik jeg hevet sengetøj af, og samlet al vasketøjet. Jeg fik sat det over, og lagt dej til pølsehorn og pizzasnegle. (6 gange dej). Samtidig fik jeg ordnet køkkenet.
Kl. 9 kom min psykolog, men vi endte i køkkenet – så jeg kunne lave noget imens. Leander vågnede halvvejs.
Med Mette ud af døren, fik Leander lidt bryst, også kørte vi afsted til Roskilde (behøver jeg at nævne at jeg ikke er færdig med mine pølsehorn?), fremme blev vi mødt af læge og sygeplejerske. Leander er top sej, selvom han hader det mere og mere, og modstanden bliver større og større.
Hjemme igen, fik den unge mand sovs og kartofler, en ammetår også var det sovetid igen.
Jeg fik lavet pølsehorn (90 stk), pizzasnegle (16 stk), og boller (12 stk). Fik ordnet køkken.
Aftale slagplan med Thomas, satte mig ned et øjeblik, det kan Leander vist mærke, så han er oppe igen. Vi leger går på potte (det er stadigvæk en succes), kontakter skolen så Kristine er klar når jeg kommer.
Vi drager imod skolen, Kristine sendes pudsigt nok ikke ud, en af pigerne fra klassen leder (da jeg mister tålmodigheden i bilen), men hun er ikke til at finde. Stamper i jorden og bander, da jeg opdager hun leger på legepladsen lige bagved mig. Den lille orm har opdaget mig, men giver sig ikke til kende. Endelig kommer vi fra skole, får hentet Josefine i børnehave. De har haft bål, så er bad skal der til.
Hjemme spiser pigerne lidt, og Josefine hopper under bruseren.
Kristine, Leander og jeg, hjælper/spolere det for hinanden at komme ud af døren. Vi skal have pakket sammen til barnedåb i morgen, så vi kan fortsætte direkte fra fødselsdag for at sove på Lolland.
Med bilen pakket og Josefine du af badet, lykkedes det os faktisk at komme afsted kun 5 min. Forsinket i forhold til min tidsplan. Men jeg skal lige tabel, og havde glemt noget – øv. Så gik det hele i vasken alligevel.
Vi kørte imod nord, hentede Thomas på kontoret, og ankom til fødselsdag 15 min for sent, men sådan er det når man ikke har det hele i hovedet.
Vi fik spist lækker mad, og ungerne hyggede.
Putningen gik at fløjten, så vi endte med at kører så de kunne sove i bilen.
Det endte med at vi sov i Greve, bilen var jo pakket, så tiden ud af døren i morgen ikke ville blive for lang.

Ps lastbilen som ramte mig for langtid siden, nægter at have været på stedet, så nu står vi med hele selvrisikoen – irriterende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 167 - Rigshospitalet og ny sonde