Dag 166 - farmor og terapi

Dag 167 – Rigshospitalet og ny sonde

img_4553 img_4554

Oppe blev alle mand gjort klar, og ud af døren kom vi. Thomas afleverede Josefine, og Leander og jeg afleverede Kristine.
Turen til Rigshospitalet gik som sen plejer, så fremme havde jeg en ung mand der var fuld af fart. Men da vi ikke har svar på nye prøver, ved vi ikke om han fortsat har novovirus, så vi skulle i isolationsrummet.
Der er et tv – uden fjernbetjening, fordi der er personer (der kommer udefra), og stjæler det der måtte være – er det ikke tarveligt. Og jeg vidste det ikke, så det eneste underholdning jeg kunne klare var “kontorstolsræs” på 4 meter, se Ramasjang (jeg kunne heldigvis navigere på tv’et uden fjernbetjening), og ellers fornøje os med at samle op, hvad der blev smidt på gulvet.
Og Rigshospitalet kører jo som bekendt på deres egen tid, så tingene går jo ikke videre stærkt.
Læger og sygeplejesker er delt ind i hold, og den læge vi skulle benytte Idag, havde en sygeplejerske som vi ikke rigtig kender. Vi foretrækker lægen, men jeg ville gerne skifte sygeplejersken.
Vi fik taget blodprøver, blev tilset af lægen (han var meget begejstret for hvad han så), lagt ny sonde (den sygeplejerske der skulle hjælpe med plastret var meget langsom, så det var er stk meget ulykkelig dreng der skulle trøstes), snak med lægen igen.
Så nu er der kemo-plan for næste uge. Jeg er ikke helt begejstret, men forhåbentlig går det som det skal. Leander og jeg indlægges onsdag, også skal han have kemo onsdag og torsdag, og så er forventningen at vi går hjem derefter. De vil ikke give kemoen over længere tid, ej hellere skille de to typer kemo ad på dag 1, da man mener effekten bliver nedsat. Jeg er utryg, men trods alt fortrøstningsfuld.
Jeg tror på at jeg har oplevet det værste, men jeg kan jo ikke være sikker.
Endelig hjemme, hyggede vi med leg og mad, inden jeg fik puttet den unge mand igen. Thomas kom hjem, som Leander vågnede. Vi endte med at få barnepige, så kunne Thomas arbejde, og jeg tog i svømmehallen med pigerne.
Vi har ikke været i svømmehallen sammen, siden før Leander blev født – vildt nok.
Kristine var til svømning, og Josefine og beg plaskede rundt, indtil Kristine var færdig.
Vi hyggede alle 3, inden det var stå op tid.
Hjemme fra svømmehallen, var der aftensmad, mormor og morfar var der, se skal i teater, så vi spiste sammen.
Mormor tog Leander i bad, og jeg gjorde pigerne klar til godnat.
Det endte med at jeg puttede Leander, Mormor Josefine og Thomas Kristine.
Da alle mand sov, kørte jeg afsted med mine forældre, så fik jeg lige 15 min i Fields.
De blev brugt effektivt, så nu er Kristine oh Josefine helt klar til barnedåb, der er købt en ekstra gave til Karoline og fødselsdagsgave til Ella. Jeg kunne godt have brugt mere tid (og flere penge), men det var vist meget godt jeg skulle hurtigt videre.
Hjemme havde Leander været vågen, men det var lykkedes Thomas at få ham til at sove, hvilken sejr.
Thomas arbejde, og jeg pustede ud på sofaen.
Thomas hentede mormor og morfar igen, og vi endte med at komme alt for sent i seng – det er snart mere reglen end undtagelsen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 166 - farmor og terapi