Dag 159 - hegn og Mormor forkælelse

Dag 160 – hegn og hjemmehygge

img_4483

Torsdag – skærtorsdag – så startede hellig dagene. Vi skal have lavet hegn, og Mormor og morfar har sovet hos os i nat, mormor tog sig af alle børnene, imens Thomas og jeg sov videre.
Vi kørte i Bauhaus for at købe brædder, og da vi var hjemme igen, kørte Mormor og Morfar hjem.
Vi fik hygget rigtig meget, inden Leander blev puttet til middag.
Vi gik alle i haven, Thomas og jeg knoklede med hegnet, og pigerne hoppede i trampolin.
Da Leander var oppe igen, hyggede vi i stuen, inden det var tid til aftensmad.
Luksus med en dag hjemme, bare os – helt rolig. Det er med at nyde de stunder, for vi har jo mange af dem.
Det slog mig – tænk hvem ved hvor langtid jeg skal gå hjemme med Leander, men på et tidspunkt skal jeg tilbage. Kan jeg overhovedet finde ud af det, loge nu kan jeg ikke forestille mig andet end at jeg skal være hjemme sammen med ham.
Vi er ved at komme os helt ovenpå chokket, og vi er nu mere end en uge forbi. Vi har ikke fået det bearbejdet igennem endnu, men det kommer.
Det er jo andre der dør af septisk chok, men supermand klarede den – selvfølgelig – nu skal vi bare videre, tro på at det var den værste bølgedal vi skulle ramme i dette forløb.

Håber I alle får en vidunderlig påske, vi håber snart at vi er over mavevirus, så vi ikke smitter mere, hvem ved. Vi håber dem vi ses med tør tage chancen, så vi ikke skal være al for isoleret i hjemme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 159 - hegn og Mormor forkælelse