Dag 144 - RH-tid og bestyrelsesmøde

Dag 145 – Mormorluksus og terapi

img_4290   img_4291 img_4303

img_4323img_4325

Da Leander vågnede, listede jeg i kælderen med ham til Mormor, også smuttede jeg i seng igen. Dejligt, at det kunne lade sig gøre.

Da vi endelig stod, fik Thomas og jeg gjort os klar, inden pigerne kom trissende.

Vi spiste morgenmad sammen, det er længe siden det sidst er sket. Det var så hyggeligt, og jeg tror at alle nød det.

Pigerne blev gjort klar, også overlod vi den unge mand til mormor, imens vi kørte mod nord.

Det er en lang tur, og tøserne mister ret hurtigt tålmodigheden, Kristine især. Jeg tror hub lider lidt af køresyge, så overvejer at købe et af de armbånd på apoteket imod det.

Fremme puttede jeg på skift med pigerne, imens der blev leget. Jeg forventer mig ret meget af deres terapi, og ser frem til forældre samtale, forventeligt i næste uge.

Da pigerne var færdige, skyndte vi os ind og handle, bare så vi kunne klare os til turen hjem. Hjemme fik vi lavet dejlig frokost, det var tiltrængt for os alle.

Men vi var en halv time bagud i vores dagsprogram, så jeg havde kun lige taget den sidste bid brød, så kom vores familierådgiver fra kommunen.

Vi har jo ikke set hende længe, så det var hyggeligt. Hun går på pension, men hendes afløser virker ligeså sød – det kan kun blive godt.

Vi fik talt om muligheden for SIV-Huset, men det skal bevilges så det er en lidt længere proces. Men vi er optimistiske.

Pigerne serverede kaffe og kage, og mormor ordnede køkken inden hun smuttede ud af døren – hun havde lige en klient tæt på.

Da de gik, fik jeg puttet Leander, det passede lige at mormor kom tilbage. Hun havde briksen med, så jeg fik en skøn massage – ren forkælelse. Derefter stod tøserne for tur, Kristine ligeledes til alupunktur – hun er så sej – og nyder det oprigtigt. Josefine derimod skal ikke nyde noget af nogle nåle.

Det passede ligs, da vi var færdige, vågnede Leander – klar til leg. Der blev leget på kryds og tværs, sloges med sværd, bjørnen sover etc. Så hyggeligt, Morfar er også stødt til selskabet.

Mormor arrangerede aftensmaden, og jeg fik talt med Kristine – hun blev ret hysterisk/gal så det var lidt af en kamp.

aftensmaden blev indtaget, og alle mand sendt i bad. Mormor tog Leander op, imens jeg fik tøj på igen. Jeg puttede Leander, imens der var mormor/morfar hygge i stuen. Da Leander sov puttede jeg tøserne. De var akkurat puttet, da Thomas kom fra arbejde.

Vi smed os på sofaen, taknemmelig for at Mormor har passet Leander, forkælet os alle og samtidig ordnet vasketøj – hvordan mon hun gør?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 144 - RH-tid og bestyrelsesmøde